Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 15x21 cm (A5)

Här hittar du alla ramar som passar bilder i A5 format (15x21 cm).

75 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 75 produkter

Ramar i formatet 15x21 cm

Här hittar du fotoramar som passar perfekt för bilder i A5-format, det vill säga bilder i storleken 15x21 cm. Oavsett om du är ute efter en modern och färgglad ram eller en klassisk fotoram i svart eller vitt så hittar du det hos oss. Kolla in våra ramar för att hitta något som faller dig i smaken.  Dessa ramar har bildförhållandet 5:7 och passar perfekt för bilder i A5-format, vilket är ett utmärkt format att hänga upp på väggen eller ställa på en snygg skänk antingen ensam eller tillsammans med ramar i andra storlekar. För att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om har vi samlat ihop ett flertal snygga ramar i olika designer, färger och material.

Då dessa ramar passar bilder med måtten 21x15 cm går de förstås att användas i både stående och liggande format. De flesta av våra fotoramar går dessutom både att hänga upp på väggen samt ställa in en hylla eller liknande. Genom att klicka på en fotoram du tycker om kan du läsa om den har väggfäste respektive stödben. Ta dig tiden att kolla igenom vårt sortiment och hitta en ram som känns rätt för just ditt hem.

Vad vill du visa upp?

Vi har flera härliga posters i måttet 15x21 cm, som du kan använda för din fotoram 15x21cm. Med en färdigtillverkad poster, kan du snabbt och enkelt skapa din tavla, och du har på nolltid en fin inredningsdetalj att förgylla ditt hem med.

Om du föredrar ett mer personligt motiv, kan en uppförstoring av ett eget foto vara ett bra alternativ. Idag har ju de flesta av oss mängder med foton direkt i våra mobiltelefoner, och dessa är ofta av fullt tillräcklig kvalitet för att förstora upp och rama in. Vad vill du se när du tittar på din nya tavla? En nära vän, ditt barn, eller kanske den där solnedgången som du njöt av förra sommaren?

Om du inte gillar att fota, så kan du med fördel använda dig av någon annans bilder. Samla ihop ett par tidningar eller magasin och börja bläddra. Ofta finns massor med fina bilder – helt fria att använda! Välj en tidning som bäst motsvarar det du vill visa upp – resor, natur, mode, etc. Hittar du flera bilder som du gillar – varför inte göra ett collage? Man blir aldrig för stor för att klippa och klistra, så fram med sax och lim och kombinera dina favoritbilder så att de utgör en snygg enhet. En kul grej du kan göra, är att kombinera bilder med texter – kanske klippa ut ett citat eller en rubrik och klistra snett över en av bilderna?