Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 60x60 cm

Kvadratiska ramar är populärt och det är inte så konstigt – det är både coolt och lite unikt. Våra 60x60 cm är det perfekta valet för dina större kvadratiska bilder.

Välj mellan olika färger och stilar för att hitta den tavelram som just ditt favoritmotiv behöver för att få den där speciella touchen. Ta dig en titt nedan för att välja mellan exempelvis silverramar med bred list, guldramar med smal list med mera.

45 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 60x60 cm

Letar du efter en stor fotoram? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder i storleken 60x60 cm. Dessa ramar passar alldeles perfekt för mysiga familjebilder eller romantiska bröllopsfoton. I vårt sortiment hittar du både klassiska och moderna alternativ i olika färger. Föreviga ditt favoritminne i en vacker ram från oss.

För dig som letar efter en riktigt stor fotoram till din bild har vi här samlat ett flertal fyrkantiga fotoramar för bilder i storleken 60x60 cm. Dessa ramar är perfekta för de romantiska bröllopsbilderna, de härliga familjefotona eller helt enkelt till bilder som betyder mycket för dig. I en vacker ram hänger din bild snyggt på väggen. Dessutom skyddar ramen din bild från smuts och repor och håller den snygg och fräsch länge.

Vi har något för alla

I sortimentet ovan garanterar vi att du hittar den rätta ramen för dig. Vårt mål är att kunna erbjuda något för alla smaker och därför har vi en utmärkt variation av både färger, stilar och priser. Här finns något för alla. För mer information om en specifik ram är allt du behöver göra att klicka på den. Jämför dina favoriter och hitta den ram som passar bäst just hemma hos dig! Med en fotoram från oss piffar du enkelt upp den tomma livlösa väggen.