Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 60x100 cm

Har du en stor bild som behöver en perfekt ram? Då ska du ta dig en titt i vårt utbud nedan för att välja ut den som passar just dig bäst. Kanske är det en svart ram som passar ditt motiv bäst? En vit? Något annat som lockar? Det är bara du som vet.

Vi har ett antal 60x100 ramar att välja mellan och har du ett motiv i 100x60 cm funkar även det. Alla våra ramar kan nämligen användas även i liggande format.

Kom ihåg att en större tavelram hamnar i fokus i det rum den placeras i. Tänk därför efter hur du placerar den, så att den kommer till sin fulla rätt.

5 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 60x100 cm

Våra ursnygga ramar i storlek 60x100 cm är något som varje hem förtjänar! Vi tycker att ramar i denna storlek passar för allt från foton till snygga tidningsurklipp med mera. Det är helt enkelt en storlek som lämpar sig till det mesta!

Är det så att du faller pladask för just storleken 60x100 cm, men inte har ett motiv i samma storlek? Det gör ingenting! Är det ett mindre motiv så kan du bara fixa till det genom att ha en snygg bakgrund och är det ett större motiv så kan du i många fall klippa till det.

Är det så att du har det perfekta motivet i den perfekta storleken som passar ihop med en av våra ramar i ovan storlek? Då är det bara att köra på! Det kommer att blir ursnyggt, det kan vi lova!

Vi vet att det är många av er som gillar att köpa både posters och ramar från oss på en och samma gång och det är naturligtvis ett smart sätt att fixa till det på. När man hittar en snygg ram som man gillar och ett fint motiv som passar ramen så har man ju den perfekta kombinationen och ingenting slår ju perfektion, eller hur?

Har du svårt att hitta inspirationen du behöver för att piffa till det hemma? Det är du inte ensam om! Att du är här på vår sajt betyder dock att du har hittat rätt vad gäller inspiration, för här trängs läckra ramar och posters med varandra! Det är inte bara våra ramar i 60x100 cm som är underbara, utan vi har en ram för varje tillfälle och motiv.

Missa inte vårt Magazine!

Vill du ha inredningstips och mer tips på vad du kan göra med dina ramar så får du inte missa vårt Magazine som vi är väldigt stolt över. Här samlar vår kunniga personal sina bästa råd och tips till dina väggar. Vill du få tips och idéer så har du alltså hittat helt rätt och vad gäller just ramar, vare sig det är i storleken 60x100 cm, eller om det är en annan storlek så är det här hos oss du ska kika runt. Du kommer att hitta mängder av snygga grejer som du kan stoppa i din varukorg och beställa hem!

Att just denna ram, alltså 60x100 cm, är rektangulär tilltalar många, men för er som tycker mer om exempelvis en kvadratisk ram så har vi såklart även det. Vi tycker att det är snyggt att bryta av en tavelvägg med olika former då det ger ett mer dynamiskt intryck. Om allt ser likadant ut och ingenting poppar ut så kan det lätt blir lite trist.

Passa på att köpa olika storlekar, olika former, olika färger med mera när det kommer till ramar, för det kommer lyfta din inredning till nya höjder, det kan vi garantera!