Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 100x140 cm

Har du ett favoritmotiv som kräver en jättestor ram? Då har du kommit helt rätt! De ramar vi har i 100x140 cm är perfekta för alla dina största bilder och de finns i ett flertal olika utföranden och stilar.

Med en så här stor fotoram, eller tavelram, så kommer ditt motiv lyftas till oanade höjder. Det kommer även att ta mycket uppmärksamhet i rummet, så tänk på det när du väljer både ram och motiv.

Våra ramar i storleken 100x140 cm kan även användas i liggande format, vilket innebär att de passar lika bra till motiv i 140x100 cm.

9 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 100x140 cm

Har du svårt att hitta den perfekta stora rektangulära ramen? Hos oss kommer du garanterat att hitta det du letar efter. Vi har något för alla. I denna kategori har vi samlat alla våra ramar i storleken 100x140 cm. Dessa fotoramar passar perfekt för alla dina större konstverk och fotografier. En stor snygg tavla är den perfekta inredningsdetaljen för en tom tråkig vägg. Ta en titt i vårt sortiment och hitta den rätta ramen för dig!

Att hitta en bra ram i större storlek kan vara svårt. Därför har vi på BGA valt att ta in fotoramar i flera större storlekar i hopp om att göra det enklare för våra kunder att hitta stora fotoramar. I denna kategori finner du ramar i storleken 100x140 cm. Dessa ramar passar utmärkt för dig som vill rama in ett stort fotografi eller konstverk. En ram i denna storlek kan du dessutom kombinera med en snygg passepartout för att ge ett extra stilrent intryck. Du kan måttbeställa en sådan från oss. Med passepartouten ger du din bild ett litet extra lyft då fokus på bilden blir ännu mer påtaglig.

Passar i både liggande och stående format

Våra fotoramar i storleken 140x100 cm går att använda i både liggande och stående format och passar därför både horisontella och lodräta bilder. Hur du väljer att använda din ram beror förstås på vad för motiv du har tänkt rama in. Oavsett om du är ute efter en ram med simpel design eller en mer pampig fotoram hoppas vi att du ska kunna hitta det du letar efter hos oss. I vårt sortiment har vi samlat ihop ramar i flera olika modeller och stilar för att kunna göra alla våra kunder nöjda. I just denna kategori finner du riktigt fina ramar som passar utmärkt för dina större fotografier och konstverk. Ta en titt i vårt utbud och hitta den perfekta ramen till ditt hem hos oss redan idag!

Varför tavelram?

Med en ram så blir bilderna lite mer ”snofsiga” än om man hänger upp dem utan ram, det ser helt enkelt lite mer lyxigt och ombonat ut. Visst kan det vara kul och snyggt med ett avbrott på väggen med bilder som saknar ram också, men oftast blir det lite mer av en bild när den får en ram också. Särskilt när det kommer till så extremt stora ramar som i storleken 100x140 cm.

När det kommer till bilder av ett eller annat slag som man vill ha i den sortens ram som står upp så krävs det ju en ram, annars går det helt enkelt inte. Vi har såklart sådana ramar så att alla ni som vill ha ett stående foto, eller en bild av något slag ska kunna köpa en sådan variant av ram.

En ram gör mycket på kort tid

Det tar inte lång stund att rama in en bild och hänga upp den, men vilken skillnad en passande ram kan göra för en vägg (och ett helt rum)! Om det endast är en inramning i exempelvis storleken 100x140 cm det handlar om så gör det sin skillnad. Om det är fler än en så blir det, naturligtvis, ännu mer av det hela och det är ännu roligare!

Det är roligt att ge hemmet lite omvårdnad genom att bara hänga upp en extra bild i en snygg ram eller köpa en ny krukväxt, det behövs många gånger inte mer än så. Istället för att bestämma sig för att renovera så kan man alltid testa i mindre skala först. Det är förvånansvärt ofta det räcker med ett par läckra ramar, oavsett storlek!