Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 42x70 cm

Vill du ha en fin fotoram storlek större till din favoritbild? Då är våra tavelramar i storleken 42x70 cm ett perfekt val. Man kan använda alla våra ramar i liggande format, så har du en bild i storleken 70x42 cm passar det lika bra.

Du väljer själv om det blir en fotoram i exempelvis coolt guld, stilrent vitt, eller klassiskt svart. Vi har många varianter, så se efter nedan för att hitta din favorit.

17 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 42x70 cm

Här hittar du alla våra fotoramar i storleken 42x70 cm. Denna typ av ram passar perfekt för foton från dina bästa minnen som du gärna vill ha i lite större format. I vårt varierade utbud kan du hitta den färg och stil på ram som passar just ditt hem. En fotoram för bilder i storleken 42x70 cm gör sig utmärkt både för familjefoton och vackra landskapsbilder. Många av våra snygga tavelramar finns även i flera andra storlekar så du enkelt kan bygga upp en snyggt matchande tavelvägg med dina finaste bilder.

Mer om tavelväggar

Att bygga en tavelvägg är roligt och behöver inte alls vara särskilt svårt. Det finns inga direkta regler och riktlinjer för att skapa en tavelvägg, utan du kan med fördel testa dig fram och se vad du tycker ser fint ut. Det är vanligt att man kombinerar ramar med olika storlekar, stilar, färger och position (liggande respektive stående). Om du vill ha en diskret tavelvägg; välj gärna ramar och motiv som går i liknande färger. Exempelvis svarta eller vita ramar tillsammans med svartvita bilder. Vill du istället satsa på en tavelvägg som verkligen sticker ut och drar blickarna till sig; välj och vraka bland vårt övriga sortiment, som innehåller ramar i många olika färger, och komplettera gärna med färgglada posters.

Våra fotoramar 42x70 cm passar med sitt långsmala format fint på en tavelvägg, för att bryta av mot mer traditionella och/eller kvadratiska format. Vidare finns bland våra ramar i detta format, ramar med olika typer av list. Vill du ha en enkel, smal list, eller en bredare – kanske med utsmyckningar? Listens utseende kan ha förvånansvärt stor effekt på det slutgiltiga intrycket av tavlan, så välj med omsorg.

Vill du ha ännu mer inspiration, och lite smart tips på vägen, gällande tavelväggar? Vi har samlat våra bästa knep i den här guiden.

Om du har svårt att välja passande ram är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst eller besöka närmaste butik.