Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Självhäftande fotoalbum

Är du ute efter självhäftande fotoalbum? Det kan vi förstå – det finns en mängd fördelar med att välja just självhäftande album. Vi erbjuder ett stort utbud så att du ska kunna välja färg och storlek som passar din stil och dina bilder – allt för att du ska kunna hitta rätt fotoalbum för dig och din stil.

Kanske blir det ett enfärgat i grått? Ett med blomtryck? Blir det ett i vitt och guld? Det är bara att ta sig en titt och välja ut sina favoriter nedan. Det finns något för alla smaker.

24 Produkter



Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Slipp krånglet köp självhäftande album!

Här hittar du alla våra självhäftande fotoalbum. Ett självhäftande album är det perfekta valet för dig som vill kunna sätta in bilderna precis som du vill men samtidigt slippa allt krångel som medföljer när man klistrar in bilderna eller använder sig av fotohörn. Med det självhäftande fotoalbumet är allt du behöver göra att ta bort skyddspappret och placera dina bilder där du vill ha dem. Smidigt och enkelt! Alla våra album är givetvis syrafria.

Hos oss hittar du en rad olika modeller av självhäftande fotoalbum. Dessa album passar alldeles utmärkt för dig som gillar att vara kreativ men samtidigt vill att det ska gå snabbt och enkelt att fylla albumet med bilder. I ett självhäftande album kan du själv välja vart du vill placera dina foton. En annan fördel med denna typ av album är att det är anpassat för bilder i olika storlekar. Om du har ett gäng bilder i udda storlekar från ett och samma tillfälle är ett självhäftande album med andra ord perfekt för dig!

När du sätter in dina bilder i det självhäftande fotoalbumet är allt du behöver göra att ta bort skyddspappret och därefter fästa bilderna på sidan. Det är superenkelt och ger dig möjligheten att placera bilderna så som du vill ha dem. Detta alternativ passar dig som tycker att det är krångligt eller tar för lång tid att fästa bilder med lim eller fotohörn. Scrolla upp och hitta ditt självhäftande album hos oss redan idag!