Fotoalbum

(543)

Samla dina bilder i ett fotoalbum, så är det enkelt att plocka fram dem när du vill, och börja drömma dig tillbaka…

Är du den kreativa typen, som vill klistra in dina bilder efter eget tycke och smak, passar kanske en variant med blanka sidor bäst. Annars finns fotoalbum med färdiga fotofickor, som gör jobbet lite enklare och snabbare.

Välj mellan många olika stilar, storlekar och färger.

Typ av album
Albumfärg
Antal sidor
Maximalt antal bilder
Skrivfält vid varje bild
Passande bildstorlek
Färg på albumbladen
Bildorientering
Storlek albumblad (BreddxHöjd)
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
Syrafritt papper
Skyddande pergamynblad
Bildstorlek albumets framsida
Material pärmar
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Typ av album
  • Albumfärg
  • Antal sidor
  • Maximalt antal bilder
  • Skrivfält vid varje bild
  • Passande bildstorlek
  • Färg på albumbladen
  • Bildorientering
  • Storlek albumblad (BreddxHöjd)
  • Yttermått (Bredd x Höjd x ...
  • Syrafritt papper
  • Skyddande pergamynblad
  • Bildstorlek albumets framsida
  • Material pärmar
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 543 produkter
  -33%
  Moments Wonderful - 100 Bilder i 10x15 cm

  Moments Wonderful - 100 Bilder i 10x15 cm

  477 in stock online
  3 in Malmö
  Manufacturer: Walther
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029563 in admin

  Fotoalbum med fotofickor / För bilder i stående format

  59.90 kr 89.90 kr
  Visar 1 - 100 av 543 produkter

  Album för alla tillfällen

  Fotoalbum fyllt med minnenFotoalbum är härligt av flera olika anledningar. Man samlar sina bästa minnen på en och samma plats och man ger sina bilder den respekt de förtjänar genom att placera dem i ett album. Idag är det så att vi har färre fotoalbum på grund av att vi helt enkelt fotograferar på ett helt annat sätt idag än vad vi gjorde förr. Detta betyder inte att man ska glömma bort hur trevligt det är med ett hederligt fotoalbum!

  Testa att köpa ett fotoalbum här hos oss och klistra in bilder. Ni kommer snabbt märka att ni ser på fotona ni valt ut att sätta i ett fotoalbum på ett helt annat sätt än hur ni ser på de foton som ligger och skramlar i telefonen eller på datorn.

  När man sitter och pysslar med ett fotoalbum så hamnar ju tankarna direkt hos de personer vars ansikten vi ser på de foton vi sätter in i albumet och det är väldigt fint och trevligt. Man ger med andra ord inte bara respekt till sina mest kära minnesfoton, man sänder också extra mycket kärlek och tankar till sina nära och kära när man ser dem på de foton man har framför sig.

  En kul grej är att låta flera personer i familjen skapa fotoalbum tillsammans. Man kan sitta och välja ut bilder från telefonerna tillsammans och sedan kan man skapa fina fotoalbum där bilder från allas telefoner samsas. Detta är ju kul på flera olika sätt, men en sak som gör det extra kul är att vi alla fotograferar varandra ur vårt perspektiv.

  En bild på en förälder i familjen kan se väldigt olika ut beroende av om det är den andra föräldern, eller ett av barnen som har tagit bilden. Detta gör att det blir lite mer spännande dynamik bland fotona som ska in i albumet, så testa det!

  En sak som är mysig att få som present är ett fotoalbum med barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Att skapa fotoalbum som present till andra släktingar kan därför vara en god idé. Ni behöver inte vara oroliga för att det ska verka egocentriskt, för vi vet ju alla att det faktiskt är jättetrevligt med bilder från andra familjemedlemmar!

  Fotoalbum fortsätter att vara populära, trots att (nästan) alla våra bilder numera finns digitalt i våra kameror, telefoner och datorer. Men visst är det något alldeles särskilt med att välja ut vilka bilder man vill ha, få dem framkallade och ägna en stund i lugn och ro åt att sätta in dem i ett fint fotoalbum, som man sedan kan ta fram och bläddra i eller visa för vänner och familj.

  Oavsett om du vill ha ett album för en speciell händelse, som bröllop eller första barnet till exempel, eller ett album där du fyller på allt eftersom med dina bilder, så har vi fotoalbumet för dig! Här finns över 700 fotoalbum i flera olika kategorier och storlekar, allt från söta minialbum till stora album som rymmer upp till 500 bilder.

  Ett album fyllt med dina egna bilder är ett fint och praktiskt sätt att spara dina bästa minnen!

  I vårt handplockade sortiment väntar ett exklusivt urval av fotopärmar. Upptäck hur enkelt det är att organisera och visa upp dina mest värdefulla stunder med elegans och flair.

  Vad passar just dig?
  Det är lätt att tänka ”det är ju bara ett fotoalbum”, men det finns några saker som det är bra att tänka över innan man shoppar loss. Det ska vara ett album som du tycker om, förstås, och som passar just ditt behov. Nedan har vi listat några punkter som är bra att ha i åtanke.

  Tidlöst fotoalbum1. Vill du välja album efter din egen stil eller ett särskilt tema?
  När du ska välja ditt fotoalbum kan du antingen bara välja det album du direkt fastnar för, om det känns rätt är det oftast det! Men du kan också välja album efter en viss stil, kanske det känns viktigt att fotoalbumet passar in i din färgsorterade bokhylla, eller stilmässigt passar in i den inredningsstil du har hemma? Är du ute efter ett fotoalbum för ett speciellt tillfälle, till exempel för bilder för ditt barns första år, så finns det många tema-album att välja bland.

  Välja fotoalbum efter stil
  - Klassiskt eleganta fotoalbum
  Kanske de album som de flesta förknippar med just fotoalbum, och som finns hemma i mångas bokhyllor. Den här sortens fotoalbum är sedan länge den mest populära bland våra kunder, och det kan man förstå! Eleganta album i mörkblått, svart, vitt, rött eller grönt, ofta med detaljer i guld eller silver. De passar för de flesta typer av bilder och är en fin detalj i bokhyllan.

  - Modernt och stilrent
  Gillar du en lite mer avskalad stil, utan alltför mycket pynt? Eftersom ett fotoalbum kan vara lika mycket en inredningsdetalj som bara förvaring av foton, så får albumet gärna passa in även i din inredningsstil. Ett bokbundet album med matt omslag ger både en stilren och elegant känsla, och blir något som du gärna har liggande framme som en del av din inredning.

  Serien Trend Line passar perfekt för den som föredrar album i en mer stilren look.

  Stilrent fotoalbum

  - Piggt och färgglatt
  Färger och mönster piggare upp de flesta av oss! Föredrar du ett enfärgat fotoalbum i starkt rosa, ett blommigt i grönt eller kanske med färgglada ränder? Det är helt upp till ditt eget tycke och smak, och såklart fotona du tänker sätta in.

  I serien Fun finns många olika varianter av fotoalbum i härliga färger.

  Välja album efter tema
  Det finns fotoalbum i olika teman och modeller, så oavsett vad du söker album till så finns det att antal som kan passa. Här är några populära teman på fotoalbum:

  - Är det bröllopsbilderna som ska få framkallas och sättas in i ett fint fotoalbum? Det finns många vackra och romantiska fotoalbum att välja på, välj ett som du tycker passar ihop med er stil och som lyfter fram bilderna från er stora dag på allra bästa sätt.

  - Är du kanske på jakt efter ett fotoalbum för alla dina favoritbilder på den lilla bebisen? Spara foton och kanske andra små minnessaker från de första åren, och när bebisen blivit större kan ni ta fram albumet och tillsammans sitta och titta på hur han eller hon såg ut som baby, något som brukar vara väldigt uppskattat!

  - Har du fina foton från din senaste resa? Dedikera ett helt album åt bara dina resebilder! Perfekt att ta fram en regnig dag och drömma sig tillbaka till vita sandstränder, vackra miljöer eller kanske storstadens glittrande uteliv.


  2. Hur vill du sätta in dina bilder?
  När du valt vilken stil eller tema du vill ha på ditt fotoalbum är det dags att fundera på hur du vill sätta in dina bilder i albumet. Eftersom det finns ett antal olika sätt, som alla har sina för- och nackdelar, så finns det lite att ha i åtanke.
  - Vill du sitta i lugn och ro och klistra in varje bild för sig, sätta in små minnessaker som biljetter och annat, och kanske dekorera med klistermärken eller annat fint? För dig finns många album med tomma sidor som du själv bestämmer hur du vill fylla.
  - Ska det gå fort? Kanske har du väldigt många bilder att sätta in, eller så har du helt enkelt inte tiden (eller lusten) att sitta och småpyssla med dina fotoalbum, utan vill hellre bli klar med själva monteringen så att du kan njuta av det färdiga resultatet. I så fall är fotoalbum med färdiga fickor av olika slag perfekt, du sätter in bilderna snabbt och enkelt.
  - Eller är det något mellanting du söker? I vilket fall så finns det ett antal olika alternativ att välja mellan, så att du kan hitta det som passar dig allra bäst. För även om du kanske mest ser fram emot att få njuta av, eller visa upp, det färdiga resultatet, så ska ju gärna vägen dit vara trevlig också.

  Fixa monteringen snabbt och enkelt med olika sorters tillbehör!


  3. Vilken storlek vill du ha på dina bilder?
  Väljer du ett album där du själv ska klistra in dina foton, så spelar inte fotonas storlek så stor roll (förutsatt att de ryms på sidorna givetvis), men tänker du dig ett album med färdiga fickor för bilderna så är det viktigt att storleken blir rätt.
  - Har du redan dina bilder framkallade så kan du antingen välja fotoalbum där du själv monterar in bilderna med t ex fotohörn eller lim, eller ett album med färdiga fickor för just den bildstorleken.
  - Om du inte hunnit framkalla bilderna än är du mer fri att välja album, då kan du framkalla dina foton i den storlek som passar det album du har valt.

  Glöm inte det där lilla extra!
  Beroende på vilken typ av album du har valt finns det flera produkter som kan göra det lilla extra för slutresultatet.

  För enkel montering av bilder på tomma sidor så finns olika sorters lim och fotohörn, och med en bra penna blir det ännu lite roligare att skriva en liten notering vid varje bild (för det är ju så lätt att glömma vilket år just den där semesterbilden togs). Vill du sätta lite extra piff på dina albumsidor så är fina klistermärken perfekta för att få resultatet just så personligt som du vill ha det!
  Det finns många fina tillbehör för att göra ditt fotoalbum lite extra speciellt!

  I vårt breda sortiment erbjuder vi en mängd exklusiva fotoalbum som passar alla dina minnesvärda ögonblick.