Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 30x30 cm

Ramar i kvadratisk form är alltid kul och lite originellt. Vi har ett stort utbud av fotoramar i 30x30 cm - allt för att det finns något passande för varje motiv.

Vi erbjuder en mängd olika färger samt olika material, olika glastyper och olika listbredd.

Behöver du en ram i just denna storlek så har du alltså hamnat helt rätt – det är bara att kolla in vad vi erbjuder nedan och välja din favorit.

114 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 114 produkter

Ramar 30x30 cm

Föreviga dina bästa minnen genom att rama in dem. Här hittar du fyrkantiga fotoramar som passar dina bilder som är i storleken 30x30 cm. Häng upp ditt foto i en vacker ram på sovrumsväggen eller placera den på en snygg skänk eller hylla i vardagsrummet. Våra ramar finns i flera olika färger och modeller. Scrolla ner och hitta en fotoram som passar in hemma hos dig!

Här finner du ett stort utbud av snygga ramar som passar bilder i storleken 30x30 cm. Dessa fyrkantiga fotoramar passar utmärkt för dig som framkallat dina favoritbilder i ett större format och vill hänga upp dem på väggen. En snygg ram är en del av din inredning men den skyddar även din bild från att få repor eller samla på sig damm. Med den rätta ramen kan du skapa en riktigt snygg och unik atmosfär i ditt hem. En ny fotoram är det perfekta valet för dig som till exempel vill piffa upp en färglös vägg. Välj någon av våra färgglada ramar eller en exklusivare modell i silver eller guld för att få mer liv i rummet.

Bevara dina finaste minnen

Med rätt ram, så som en av våra ramar i måtten 30x30 cm, så kan man på ett enkelt sätt förgylla sina minnen, oavsett om de är i form av foton eller andra bilder. För många av oss som flyttat några gånger i livet så är det ett faktum att just bilder, med eller utan ram, brukar följa med till hem efter hem, även om lampskärmar och mattor med mera hamnar i soporna.

Varför är det så att bilderna, med eller utan ramar, följer med oss överallt? För att de är personliga och betyder något för oss, även om det är ett urklipp från en tidning för 10 år sedan. Bilder och deras ramar är helt enkelt viktiga för oss och vi är så glada att kunna förgylla dem ytterligare genom att erbjuda er ett så bra utbud av ramar som vi har. Det är bara för oss att säga varsågoda och välkomna!

Ditt motiv – vårt jobb

Det enda du som kund behöver ha är motivet, resten fixar vi! Det är så bra fixat så att vi har en ram som passar alla, vare sig du är ute efter något enkelt eller om du vill ha lite mer piff. Just storleken 30x30 cm är ju kvadratiska ramar, så antingen använder man sådana bilder, eller så kan man klippa till dem så att de passar en sådan ram.

Vi kan säga som så att oavsett vad det är för ram, eller ramar, du är ute efter så är det inte helt omöjligt att du beställer hem lite annat också. Det är det som är så spännande med vårt stora utbud!

Många av oss tycker att det är trevligt med en enhetlighet i inredningen hemma, både med ramar och annat, men samtidigt är det så att det är kul att ha det lite olika i de olika rummen. Utöver färger med mera så kan man också göra så att man har lite olika typer av ramar, för det spelar större roll än vad man kanske kan tro med en ram när det kommer till känslan i ett rum.

Att våga inreda personligt

Inredning är superkul om man har intresset och om man tycker att det är roligt så är det också lättare att ha en personlig inredningsstil. Om man är noll intresserad så blir det lätt att man bara köper första bästa praktiska sak, ramar inkluderat, och det kanske inte är det allra roligaste man kan tänkas göra med ett hem!

Vi gillar att det är så många av våra kunder som, genom sina val av fotoram, visar att de är intresserade av inredning, eftersom det tyder på att det är vanligt att man faktiskt bryr sig om vad man köper till sitt hem.

Här hos oss är det fritt för alla att hitta härliga ramar, vare sig det är kvadratiska som exempelvis de vi har i storleken 30x30 cm eller om det är andra storlekar och/eller former. Vi har något för alla!