Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 20x28 cm

Här finner du våra fina ramar som passar bilder i 20x28 cm. Hitta din favoritram idag!

21 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i 20x28 cm

Letar du efter den perfekta fotoramen i storleken 20x28 cm för dina bilder? Hos oss finner du ett stort utbud av ramar i denna storlek i olika färger och modeller. Flera av våra fotoramar i storleken 28x20 cm går att hängas både lodrätt och vågrätt, och vissa kan antingen hängas på en vägg eller ställas på en hylla eller tavellist. Ta gärna en titt i sortimentet nedan för att hitta din favoritram. Vi har rätt fotoram för alla hem!

I denna kategori hittar du alla våra ramar som passar bilder med måtten 20x28 cm. Dessa fotoramar har bildförhållandet 5:7 och storleken används ofta på skolfoton. Ramarna i denna kategori passar med andra ord alldeles utmärkt för barnens skolfoton. I vårt sortiment hittar du ramar i ett flertal olika modeller, vilket gör att du enkelt kan hitta de perfekta ramarna både till ditt eget hem samt till de skolfoton som till exempel mor- och farföräldrarna ska få.

Läs mer om varje ram

En fotoram i storleken 28x20 cm kan användas till annat än bara skolfoton. Du kan bland annat välja mellan att använda den horisontellt eller vertikalt samt på väggen eller på en hylla. De flesta av våra ramar har både stödben och väggfäste. Klicka på den ram som faller dig smaken för att läsa mer om dess egenskaper. Hos oss har alla chansen att hitta något de tycker om. Scrolla upp och hitta din favorit redan idag!