Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 30x60 cm

Behöver du en ram till en bild eller ett motiv i storleken 30x60 cm? Kolla in vårt utbud nedan för att välja just dina favoriter. Vi har ett flertal olika 30x60 cm ramar och vi har dem i bland annat silver, vitt och svart.

Om det är så att du har ett motiv i 60x30 cm går det alldeles utmärkt att använda våra fotoramar – de kan nämligen användas i liggande format också.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 30x60 cm

Att göra ett hem vackert kräver många olika saker. Det räcker exempelvis inte med att hitta vackra motiv, man måste också hitta ramar som gör att motiven man älskar lyfts fram på bästa sätt. Detta är vi specialister på! Vill ni ha ramar som är i storleken 30x60 cm, eller i en annan storlek, så har ni kommit helt rätt! Vi kan nämligen ramar som ingen annan!

Våra ramar är snygga och stilrena så att ni kan placera vilka bilder ni vill utan att ramen tar över intrycket och det är naturligtvis viktigt i valet av ram (och bild). Man vill ha ett intryck som är perfekt och som är rättvis både mot motiv, ram och rum. Detta är lätt fixat! Det är bara att köpa sina ramar här!

Just 30x60 cm är en perfekt storlek på ramar då det är många motiv som passar i den storleken. Man kan också klippa till många bilder så att de passar i mindre ramar om det är något större bilder man har. Detta gäller även för mindre bilder där man kan placera en bakgrund inuti en ram av exempelvis en fin tapet eller liknande.

Vi tycker att 30x60 cm i ramar är ett mycket bra val av flera anledningar, men varför just du vill ha en ram i den storleken vet naturligtvis endast du. Vi är bara glada över att vi kan stå till tjänst med att erbjuda er både denna storlek och mängder av andra!

Oavsett om det är en vit ram i ovan storlek, eller om det är en annan färg så kommer du att kunna hitta det här. Varför inte köpa en svart och en vit i samma storlek när du ändå är i farten? Det kan ju bli lite kul känsla i rummet om man väljer att blanda. Det är bara att våga testa! Du kommer att se hur snyggt det blir med lite mer som bryter av i hemmet när du väl börjat blanda färger med mera.