Ramar 16x20 inches (40,64x50,8 cm)

Om du behöver en ram till en bild från en semester som är i 16x20 inches har du hamnat helt rätt – vi har ett antal fina ramar i dessa mått att välja mellan. Ta dig en titt nedan för att välja ut vilken färg och vilken stil på fotoram du vill ha.

Våra ramar kan även användas i liggande format, så de passar lika bra till bilder i 20x16 inches.

Visar 7 produkter

Fotoramar 16x20 inches

Om du är i behov av en ram i storleken 16x20 inches så har du tur, för det finns ett flertal olika att välja mellan här hos oss. Det är alltid kul när det finns lite av varje när det kommer till ramar, eftersom det öppnar upp för att alla kan hitta något som passar.

Vi har ju alla olika smak och olika stil, men här finns det något för alla – det är bara att spana in utbudet och se efter vad för ram som just du faller extra mycket för.

Rätt ram för rätt motiv

När man ska rama in ett fint motiv så är det viktigt att det blir rätt ram till rätt motiv. Det är inte särskilt svårt att ordna då det är på det viset att man ofta vet vilken stil på ram man vill ha till ett särskilt motiv. Har man en bild i 16x20 inches som man vill rama in så är det därför ofta så att man vet direkt när man ser den rätta ramen att det är den man vill ha.

Vi vill tipsa er om att ta ut svängarna en aning när det kommer till ramar i allmänhet, för det blir ofta en väldigt kul effekt när man vågar sig på något som är lite utanför det klassiskt stilrena där allt ska matcha. Det måste inte alltid vara svarta ramar eller vita ramar, våga dig på silver och lite kitsch och retro emellanåt – det blir roligare inredning då!

Kul när ramen passar perfekt!

De flesta av oss har testat att placera motiv i ramar som är i ”fel” storlek bara för att man inte har den perfekta storleken tillhands. Detta kan funka i många fall då det kan vara jättefint med en för stor ram då man kan placera ett fint papper, en bit av en tapet eller liknande bakom motivet innan man sätter in sit motiv.

Det är också så att för vissa motiv vill man ha perfekt och rätt storlek. Detta kan vi hjälpa till med våra ramar i inches – det finns nämligen inte ett såhär stort utbud av denna typ av ramar överallt!