Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 70x70 cm

Har du behov av en kvadratiskt formad ram i större format? Då är en av våra snygga tavelramar i 70x70 cm något för dig. Vi har ett antal olika ramar i denna storlek – allt för att du ska hitta en som passar just dig. Blir det en i ek? Kanske en svart med bred ram? En i silver?

Ta dig en titt i vårt sortiment nedan för att se efter vad du gillar.

49 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 70x70 cm

Ram 70x70 cmHär hittar du alla våra kvadratiska fotoramar som passar bilder i storleken 70x70 cm. Vad är snyggare att hänga på väggen än dina egna personliga fotografier från de bästa ögonblicken i ditt liv? Rama in dina favoritminnen i våra vackra ramar och häng upp dem i sovrummet eller vardagsrummet. Letar du efter en enkel ram i vitt eller en snygg guldfärgad fotoram? Hos oss hittar du allt!

Letar du efter en riktigt stor fotoram  till din absoluta favoritbild? Då har du hamnat rätt. Hos oss hittar du nämligen riktigt snygga fyrkantiga ramar som passar bilder i storlekar upp till 70x70 cm. Dessa ramar hjälper dig att skapa den rätta inredningsstilen i ditt hem och ger samtidigt din bild ett snyggt och proffsigt intryck. Med en ram skyddar du även bilden mot repor och damm.

Hitta rätt tavelram

En riktigt stor ram är bland det första man ser när man stiger in i ett rum, därför är det viktigt att du hittar den rätta ramen för ditt hem. Om den är enkel eller exklusiv spelar ingen roll, det viktiga är att den är snygg och känns rätt för dig. Detta är något som vi är väl medvetna om och därför har vi plockat ihop ett flertal av de absolut snyggaste ramarna i olika stilar. Kolla igenom vårt sortiment och hitta din favoritram hos oss!

Att tänka på när du väljer ram

Så, vad ska du tänka på när du letar runt i vårt sortiment, efter den perfekta ramen till ditt motiv?

Det första du bör fundera på, är färgen på ramen, eftersom denna sätter prägeln på hela tavlan. Färgen kan både framhäva motivet, och bädda in det. Säg att du har vita väggar i ditt hem, och nu vil du sätta upp din fotoram 70x70 cm där. Genom att välja en vit ram, kommer den att smälta samman på ett fint sätt med bakgrunden – har du dessutom ett motiv som inte gör mycket väsen av sig, kommer hela tavlan att uppfattas som diskret.

Tänk dig nu samma vita vägg, men motivet du vill rama in visar en kameleont som skiftar i allt från smaragdgrönt till kornblått. Bakgrunden är gul, och du väljer att rama in bilden i en röd ram. Kan du se det framför dig? Denna fullkomliga färgexplosion kommer att dra blickarna till sig på långt håll, och kommer inte att passera någon obemärkt. Förstår du vad vi menar med att ramen spelar en viktig roll i set slutliga utseendet av tavlan?

Utöver färgen på ramen, kan listen på ramen ha stor påverkan. En tunn list tar inte lika mycket uppmärksamhet från motivet, medan en flådig utsmyckas list tveklöst kommer att väcka uppmärksamhet.

Med detta sagt, tänk gärna igenom i lugn och ro, vad du vill att din tavla ska förmedla. Motivet är så klart viktigt, men som vi har visat så spelar även utseendet, stilen och färgen på ramen en stor roll.