Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 40x80 cm

Har du ett stort motiv som kräver en större tavelram i 40x80 cm? Då är det bara att välja från utbudet nedan. Se efter vad vi har att erbjuda - du kommer att hitta en som passar just dig då vi har ett flertal att välja mellan. Kanske är det ett särskilt material som lockar? Eller är det så att du har en viss färg du är ute efter?

Alla våra ramar kan användas i liggande format, så dessa fotoramar kan även användas till dina motiv i 80x40 cm.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 40x80 cm

Alla som tycker om att ha det fint hemma och som är intresserade av heminredning vet att ramar, oavsett storlek, är ett bra sätt att piffa till det lite extra. Just storleken 40x80 cm är ett bra val för många olika typer av motiv, så har man en passande bild hemma tycker vi att man ska slå till på en av våra störtsnygga ramar i denna storlek!

Vi har ramar i 40x80 cm i massor av olika utföranden, så du behöver inte undra över om det kommer att finnas varianter som passar just dig. Det är bara att välja ut den ram, eller de ramar, du tycker om och lägga i varukorgen. Så fort de kommer hemlevererade så kan du börja pynta väggarna med dina favoriter bland motiv!

Ett bra sätt att få till det snyggt vad gäller hur man dekorerar sina väggar är att släppa lite på att allting måste matcha till 100 %. Ett tips är att man skapar tavelväggar där man tillåter olika färger och olika storlekar på ramar att samsas. Detta ger ett helt annat liv till väggen och det, i sin tur, ger mer liv till rummet och hemmet i allmänhet.

Om du vill ha en massa nya ramar, vare sig det är i storleken 40x80 cm, eller om det är i en annan storlek, så kommer det väl till pass med några av våra ramar. Vi har några av de allra snyggaste och mest moderna ramarna som finns på den svenska marknaden. Hittar du inte ramar som du tycker om här hos oss så tycker du inte om ramar, för vi har allt för alla smaker!

Kanske är det en träram du är ute efter? Är det silver? Kanske några guldramar? Svarta och vita i kombination? Något annat som lockar? Kolla runt här i vårt utbud en stund, här kommer du att hitta både en och två ramar som passar hemma hos dig!