Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 50x50 cm

En kvadratisk tavla blir en kul, och lite annorlunda, inredningsdetalj. Har du en bild med måtten 50x50 cm som du vill rama in? Kika runt bland våra 50x50 ramar nedan, och se om du hittar den perfekta ramen för ditt motiv.

Vill du ha en svart, vit, eller guldfärgad ram? Kanske passar en ram i silver eller trä bättre? Vill du ha en bred eller smal list? Kanske ingen list alls? Det vet bara du.

84 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 84 produkter

Ramar 50x50 cm

Ram 50x50 cmHos oss hittar du de perfekta fotoramarna för dina stora bilder. I  denna kategori har vi samlat våra fyrkantiga ramar som passar bilder i storleken 50x50 cm. De här ramarna är de utmärkta valen för bilder från dina favoritögonblick, såsom bröllopsbilder, familjefoton och bilder från andra minnesvärda stunder. Med rätt ram förstärker du enkelt den där romantiska eller kärleksfulla känslan som du vill förmedla med din bild. En snygg fotoram piffar dessutom upp din inredning och livar enkelt upp en tom och tråkig vägg.

Kanske komplettera med en passepartou?

I vårt sortiment hittar en stor variation av ramar när det kommer till allt från färg och material till stil. Alla har de sin egen charm och passar utmärkt i kombination med olika typer av inredningsstilar. Vi har allt från väldigt enkla och tunna men samtidigt stilrena ramar till bredare exklusiva ramar. Hos oss finner du allt från klassiska fotoramar i svart och vitt till moderna guldramar. Dessutom har vi ramar med snygga passepartouter som lyfter fram din bild lite extra. Vårt mål är att kunna erbjuda alla våra kunder det de är ute efter, oavsett stil eller pris.

För att enklast hitta den perfekta ramen för dig kan du klicka dig in på dina favoriter och läsa mer om dem. Jämför deras egenskaper och kom på så sätt fram till vilken som passar bäst i just ditt hem. Här finns något för alla och vi garanterar att du hittar du något som faller dig i smaken i sortimentet ovan. Scrolla upp och hitta din favorit redan idag!

Det mesta kan ramas in

Är du lite fast i gamla tankar och idéer där du känner att det är svårt att tänka utanför boxen när det kommer till ramar? Då kan vi glädja er med att vi kan rycka in och berätta att man kan använda en ram till det mesta. Det finns så många fina bilder både här och där och det är ju synd att inte ta vara på dem.

Hittar du en fin kvadratisk bild i storleken 50x50 cm i ett modemagasin, kanske? Varför inte rama in den så att det blir som en snygg modebild på väggen? Magasin har ju en läcker glossig yta ändå, så det blir kanon! Är det istället en fin bild i en tidning som inte har glossig yta? Glaset/plasten på en ram fixar det så att det blir fint ändå! Kanske har du köpt ett jättefint kollegieblock som är slut? Ta bort framsidan och klipp till den och stoppa in i en ram och vips så har du fin konst på väggen!

Ramar är inte bara till för väggar

Man behöver ju inte nödvändigtvis hänga upp alla bilder man har en ram till, utan det är också kul att använda ramar genom att ställa dem upp. Man kan ha dem i fönstret, i bokhyllan, på fläkten med mera. Man kan ställa sina inramade bilder precis vart man vill, så länge det finns en yta att ställa ramen på!

Med en bra och stabil tavelram som står upp så blir det inte bara ett snyggt tillskott till exempelvis fönsterbrädan, utan det är också så att man kan ”inreda” fönstret efter den inramade bilden. Istället för att börja med gardiner mer mera så kan man ju börja med en mindre sak i inredningen, så som ett foto eller en bild. Ganska kul idé, tycker ni inte?

Ett annat alternativ om du kanske inte vill ha en traditionell ram är att köpa en affischlist. En affischlist består av endast två bitar som placeras upptill och i nederkant på din poster. Finns i ett flertal läckra färger.