Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 60x90 cm

Är du ute efter en stor rektangulär ram så är storleken 60x90 cm ofta passande. Då alla våra tavelramar kan användas i liggande format så passar de även alla dina bilder i 90x60 cm.

Nedan hittar du vårt utbud där du kan se att vi erbjuder fotoramar som passar för alla typer av motiv i denna storlek. Vilken blir det som just du faller för? Blir det en enkel svart? Kanske är det en vit ram som kommer att förgylla ditt motiv?

55 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 60x90 cm

Vi vill kunna erbjuda något för alla smaker och har därför ramar i flera olika färger och modeller. Med en fotoram skyddar du dina bilder från både smuts och repor samtidigt som ramen utgör en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Ta dig en titt i vårt sortiment och hitta din favorit!

Här hittar du alla våra rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 60x90 cm, det vill säga bilder med bildförhållandet 2:3. I vårt sortiment finner du ramar i många olika modeller, vilket förhoppningsvis ska underlätta ditt sökande efter den perfekta fotoramen. Vare sig du letar efter en enkel klassisk ram eller en fotoram som drar till sig alla blickar i rummet så är det hos oss du ska leta. Vi har något för alla smaker.

Ramarna i denna kategori passar bilder i storleken 90x60 cm, vilket innebär att de kan användas till både liggande och stående bilder. Många av våra ramar har både stödben och väggfäste så att du kan välja hur och vart du vill placera dem. Ta dig tid att titta igenom vårt sortiment och jämför de fotoramar du fastnar för så ska du se att du snart hittat den perfekta ramen till ditt hem!

Vad vill du att din tavla ska förmedla?

Okej, så du har motivet klart för dig, du vet vilken storlek på ram du behöver, och du har hittat hit. Nu återstår ”bara” att hitta den rätta ramen. Den perfekta ramen gör för motivet precis det du vill att den ska göra – oavsett om det handlar om att förhöja det och få det att träda fram, eller om du vill att den ska smälta samman med motivet.

Färgen på ramen har väldigt stor betydelse för utseendet på din tavla, och hur den kommer att uppfattas. Exempelvis ett svartvitt motiv i en vit ram på en vit vägg, kommer att utgöra ett väldigt stilrent och diskret inslag i ditt hem. Föreställ dig nu istället en bild på en gul solros som vajar i mitten av ett grönt vidsträckt fält, med en blå himmel i bakgrunden. Och tänk dig att du placerar just den bilden i en fotoram med blå ram – det är lätt att förstå att en sådan tavla inte kommer att passera någon obemärkt!

Även listens bredd och utseende gör mycket för tavlan. En tunn list i en diskret färg kommer onekligen sticka ut mindre, än en bred sirlig list i guld.

Ytterligare en sak som påverkar hur tavlan uppfattas, är om du väljer att ge motivet ytterligare en inramning, med hjälp av en passepartout? Detta får ofta bilden att framträda ännu mer.

Så fundera gärna lite kring vad du vill att din tavla ska förmedla, när du kikar runt bland våra fotoramar 60x90 cm. Vi är säkra på att du kommer att hitta en ram som faller dig i smaken, och som dessutom kommer att göra motivet rättvisa.