Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 55x70 cm

Våra ramar i storleken 55x70 cm tillhör inte de mest vanliga, men de är perfekta för alla motiv i den storleken. Alla våra tavelramar kan användas även i liggande format, så de passar naturligtvis även bra för motiv i 70x55 cm.

Kolla runt i vårt utbud nedan för att hitta den fotoram som är perfekt för att lyfta just ditt favoritmotiv.

5 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 55x70 cm

Ni vet den där känslan när man känner att det behövs lite nytt och fräscht hemma? Den har vi alla haft! Vi brukar tipsa er om hur snabbt och billigt ni kan få en ny känsla genom att endast byta ut ramar och andra småsaker, så det tipsar vi om även nu! Det kan vara en ram i storleken 55x70 cm, eller så kan det vara en större eller mindre variant. Oavsett vilket så kommer det att kännas fräschare hemma!

Vi har våra 55x70 cm ramar i olika färger, så du kan välja att endast köpa en färg på alla, eller så kan du välja att blanda. Det är helt upp till var och att välja det som passar bäst hemma hos en själv, förstås! Vi tycker att det är lika snyggt vilket som, men som sagt, det är olika vad man gillar.

Beroende av stil så är det mer eller mindre viktigt med stilrenhet. Om man är inne på att det ska vara just stilren design hemma är det såklart viktigt att man inte blandar för mycket. Det har dock kommit att bli mer och mer inne att tänja lite på gränserna inom inredning och det är vi de första att säga ja till!

Det blir så mycket roligare heminredning om man tar några säkra steg bort från det vita och kalla och vågar bjuda in lite mer kul grejer. Vi lovar! Om du exempelvis väljer att köpa ramar i 55x70 cm så kan du samtidigt passa på at köpa kul posters som kan passa i en ram av den storleken. Vi har posters för alla stilar, så det är bara att börja välja!

Tänk på att det är jättefint med ramar som är lite större än motivet. Man måste inte ha en ram av exakt samma storlek som bilden, utan man kan placera en mindre bild i en större ram. Det blir en lite extra kul effekt av det!

Gör så att du blandar ramar så att du har exempelvis ett par stycken i storleken 55x70 cm och sedan några större och mindre på samma vägg. Det blir väldigt tjusigt när man blandar och det är också så att allting poppar ut mer och syns. När det bara är samma hela tiden blir det lätt att det bara flyter samman och det är ju inte så kul.

Självklart vill man att ens hem ska lysa rent estetiskt och det gör det också om man lägger lite extra tid på att tänka igenom hur man ska inreda. Passa på att spana runt här hos oss, för vi har både ramar, posters och annat som kan förgylla ditt hem!