Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 60x80 cm

Vill du rama in ett favoritmotiv och behöver en ram i 60x80 cm? Då har du hamnat helt rätt. Vi har många fotoramar i denna storlek. Du kan välja mellan klassisk stil, modern stil, enkelt eller mer utsmyckat. Det är upp till dig.

Då alla våra tavelramar kan användas i liggande format passar de precis lika bra till motiv i storleken 80x60 cm.

108 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 108 produkter

Ramar 60x80 cm

Ram 60x80 cmI den här kategorin har vi samlat alla våra rektangulära fotoramar i storleken 60x80 cm. De här bilderna har bildförhållandet 3:4 och kan användas både vertikalt och horisontellt. En stor ram som de du hittar i denna kategori gör sig helt klart snyggast på väggen.

En fotoram i storleken 80x60 cm passar perfekt för dina absoluta favoritbilder som du vill framkalla i ett riktigt stort format. Oavsett om det är frågan om bröllopsbilder, familjebilder eller kanske till och med bilder som du själv fotograferat så är dessa ramar alldeles utmärkta. I vårt sortiment finner du ett flertal olika modeller, vilket gör det enklare för dig att hitta en favorit. Ta dig en titt på ramarna ovan och hitta den ram som passar ditt hem bäst!

Vad är en ”fin” ram?

Vad som är en fin ram har vi alla olika åsikt om, vilket är bra! Det finns nämligen massor av olika vackra ramar här hos oss! Vare sig du är ute efter en ram som är lite blygsam, eller om du vill ha en som drar blickarna till sig så är det bara att välja en av våra ramar. Vi har något för alla!

Som nämnt ovan så finns det många olika sätt att fixa till det med ramar och man kan välja att blanda upp bra storlekar som 60x80 cm med andra storlekar för att få en bra blandning. Om man väljer att ha endast en storlek på alla ramar så ger det ett samlat intryck, men det är kul med en blandning.

Är du osäker på hur du vill ha det bland ramarna? Spana in vad det bjuds på för tips på ramar på inredningssajter och i inredningsmagasin! Då kan du snabbt hitta inspiration som gör att det blir lättare att välja hur du vill ha dina ramar och bilder.

Bilder och motiv på allt man gillar!

Om man har lite idétorka med ramar och annat hemma så kan det, som nämnt, vara bra att hämta inspiration från andra håll. En bra idé som vi gärna delar med oss av är att alltid klippa ur bilder från tidningar, magasin med mera som man gillar. Sedan kan man spara dessa bilder för ett senare tillfälle och hitta rätt ram till rätt bild.