Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

25% RABATT PÅ ALLA POSTERS »

Spana in de senaste nyheterna

Albumblad / Fotofickor

Här nedan hittar du albumblad och fotofickor av olika slag. Välj ut det som passar dina idéer bäst – våra produkter ska användas i kreativt syfte. Det är bara för dig att välja ut rätt storlek och rätt färg och påbörja ditt projekt med att skapa ett vackert minne för dig och dina närmaste.

28 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Albumblad och fotofickor till ringpärmar

Här hittar du alla våra albumblad och fotofickor. Alla produkter är anpassade för ringpärmar med standardmått, om inget annat anges. I vårt sortiment finner du fotofickor för flera olika bildstorlekar samt albumblad i flera olika färger. Vi har något för alla och hoppas att du ska kunna hitta det du letar efter bland våra produkter. I denna kategori har vi även samlat dia- och negativfickor. Scrolla vidare och hitta det du letar efter hos oss!

Har du planer på att skapa ett unikt familjealbum eller funderar du på att ge bort ett personligt album i present till någon du tycker om? Här hittar du flera olika typer av fotoblad och albumblad för att förverkliga dina planer. Vi har fotofickor som passar bilder i flera olika format samt albumblad i olika färger. Allt för att du ska kunna hitta det du söker. Produkterna i denna kategori passar utmärkt för ringpärmar i standardmått, om inget annat anges i produktbeskrivningen.

Albumbladen passar perfekt för dig som vill ha lite extra plats för anteckningar och kortare texter vid bilderna. Vi har både vanliga albumblad samt självhäftande albumblad. Fotofickorna passar dig som vill att det ska gå undan att fylla albumet. Oavsett vilken storlek dina bilder har bör du kunna hitta passande fotofickor hos oss. I vårt sortiment finner du även dia- och negativfickor. Ta dig en titt i vårt utbud så ska du se att du hittar det du letar efter!