Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 29,7x42 cm (A3)

Här hittar du alla ramar som passar bilder i A3 format (29,7x42 cm).

104 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 104 produkter

A3 Ramar (29,7x42 cm)

Här hittar du ett flertal fotoramar som passar perfekt för bilder i A3-format, det vill säga bilder med måtten 29,7x42 cm. Dessa ramar passar alldeles utmärkt som diplomramar. Är du ute efter en snygg och smakfull ram så att du kan hänga upp ditt diplom på väggen ta då en titt i vårt sortiment. Hos oss hittar du den perfekta diplomramen i A3-storlek.

Dessa ramar passar perfekt för dina bilder i A3-format. Våra A3-ramar har ett bildförhållande på 7:10, vilket innebär att du kan använda dem i både liggande och stående format. Perfekt för dig som vill skapa en snygg fotovägg med både horisontella och vertikala bilder.

För att kunna erbjuda alla våra kunder något som faller dem i smaken har vi samlat ihop ramar med måtten 42x29,7 cm i ett flertal olika stilar. I sortimentet ovan finner du därför en stor variation i allt från färg till rambredd. Vi har både väldigt enkla stilrena fotoramar och mer exklusiva modeller i snygga färger.

Hur viktigt är det med ramar?

Det är naturligtvis upp till var och en att avgöra vad som är viktigast när det kommer till hur man vill att ens bilder ska ”presenteras”, men ofta är det så att en ram kan lyfta en redan fin bild till nya höjder och det ska man såklart ta vara på!

Här hos oss finns det en ram för varje bild och då vi har så många olika ramar att bjuda på så rekommenderar vi er att titta igenom utbudet noggrant. Att bara ta första bästa är ju inte någon hit, direkt! Gör istället så att du tar dig extra tid en kväll och sitt ner och titta igenom ram för ram här hos oss. På det viset kommer du lättare bli nöjd och belåten!

Är det bäst med en rektangulär ram?

Ofta använder vi ramar som är i rektangulär form, så som exempelvis ramar med måtten 29,7x42 cm (A3). Det är oftast så att posters med mera kommer i denna form, vilket gör att det inte är så konstigt att ramar ofta är rektangulära. Många vill dock ha ramar som är kvadratiska, ovala eller runda och blanda upp med och självklart är det på det viset att vi inte endast erbjuder rektangulära ramar!

Här kan du köpa lite av varje och det är alltid trevligt att veta att man har en möjlighet att köpa inte endast en typ av ram, utan att det finns ett bra utbud av olika ramar.

Slå dig ner framför datorn och sätt igång med att fylla din varukorg till bredden med ram efter ram och glöm inte att passa på att spana in våra andra produkter samtidigt!