Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 13x19,5 cm

Behöver du en bra mellanstor ram så är storleken 13x19,5 cm ett mycket bra val. Vi har ett antal fotoramar i olika utföranden så att det ska bli lätt för dig att välja en som passar just dig och ditt hem. Oavsett om det är en brun du är ute efter, en vit, eller kanske en i silver så finns det i vårt utbud nedan.

Vill du ha en ram som passar ett motiv i storleken 19,5x13 cm? Dessa ramar kan användas i liggande format så att de även passar ramar i denna storlek.

14 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 13x19,5 cm

Här hittar du alla våra fina ramar med måtten 13x19,5 cm. Ramarna är perfekta för medelstora bilder som du exempelvis vill ställa på skrivbordet eller låta bli en del av en tavelvägg. En ram skyddar ditt foto samtidigt som den framhäver det på bästa möjliga sätt. Vilken färg du väljer på din ram avgör hur den kommer att passa in i rummet.

Våra ramar i formatet 13x19,5 cm finns i färgerna svart, vit och silver - de färger som faktiskt är allra enklast att matcha med din interiör. Svart och vitt går bra ihop med vilka färger som helst, bara du ser till att matcha en svart bakgrund med en vit ram och tvärtom. Silverramar blir riktigt fina om du ställer eller hänger dem i ett rum med prydnadsföremål i silver. 

Ramarna på just denna sida finns i materialen komposit och trä. Välj komposit för en lätt ram med en extra slät yta och trä för en mer naturnära ram som andas.

Tips när du väljer ram

I vårt sortiment av fotoramar 13x19,5 cm finns som sagt ramar i flera olika färger och stilar, så vi hoppas att du ska lyckas hitta just den ram du letar efter. Vi vill gärna ge dig några tips på vägen, när du letar efter den perfekta ramen.

Börja med att ta dig en titt på motivet som du vill rama in. Vad har det för stil, vilka färger går det i? Vad vill du att ramen ska ha för effekt på motivet? En ram kan både framhäva motivet, eller liksom smälta ihop med det. Så fundera på om du vill att din tavla ska dra blickarna till sig, eller om du vill att den ska utgöra ett mer diskret inslag som passar in med din övriga inredning. En vit ram, till exempel, kommer inte att stjäla uppmärksamheten från motivet, utan mer ge det en diskret inramning, medan en kraftig svart ram kommer att sticka ut lite mer. En ram i guld eller silver ger en känsla av lyx. Kika runt i vårt sortiment av fotoramar 13x19,5, och se vilken ram som bäst passar dina behov.

En annan sak som har betydelse för tavlans utseende, utöver färgen, är stilen på ramens list. Vi har ramar som är tunna och diskreta, och ramar som är breda och eleganta. Vilket föredrar du?

De flesta av våra ramar i den här storleken, är utrustade med både stödben och väggfäste. På så sätt kan du variera placering på din tavla, och både ha den hängande på väggen eller ställa den på en möbel. Om du vill kunna ställa den, var noga med att se så att ramen du beställer har stödben.

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst!