Posterklämmor

(40)

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder stilren svensk design och kvalitet – till överkomliga priser. Här hittar du deras sortiment av snygga posterklämmor för en trendig och minimalistisk upphängning av dina posters och bilder. Klämmorna är tillverkade i metall och finns i en rad olika storlekar och trendiga färger – hitta din favorit här nedan!

Material
Färg
Bredd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Material
  • Färg
  • Bredd
  • Pris
  Visar 40 produkter
  Visar 40 produkter

  Posterklämmor från KAILA

  KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder trendiga inredningsdetaljer i stilren svensk design till rimliga priser. Designkonceptet bygger på den klassiska svenska designstilen som präglas av minimalism, elegans och funktionalitet – men i en modern tappning. Att smidiga och trendiga posterklämmor ingår i deras sortiment känns därför nästan som en självklarhet!

  Posterklämmor är inte bara ett snyggt och stilrent sätt att hänga dina posters på, det är också väldigt praktiskt och prisvänligt. Det är inte alla gånger man känner att det krävs en ram för att motivet ska ”poppa”, utan det kan tvärtom vara så att en ram tar bort charmen med vissa motiv.

  Det är enkelt att känna efter vilka posters som passar med posterklämmor och vilka som passar med ramar. Är du osäker så går det snabbt att testa hemma för att se vilket som passar vad.

  Olika stilar och olika färger

  Även om det är på det viset att posterklämmor låter motivet tala sitt tydliga språk så är det så att det är kul att hitta rätt stil och färg. Även små detaljer i inredningen är ju viktiga, så tänk på det när du väljer posterklämmor - det finns något för alla smaker i vårt utbud.

  Du kanske är intresserad av större pappersklämmor i guld? Kanske en mindre variant i svart? Det är upp till dig att bestämma – det är bara du som vet vad som passar just i ditt hem.

  Storlek på posterklämmor

  Beroende av vad du gillar och beroende av storlek på din poster så passar vissa posterklämmor bättre än vad andra gör. Detta kan man enkelt fundera ut på egen hand. Det är bara att ta sig en titt på vilka storlekar vi har och sedan mäta hemma för att se efter vilken storlek man tycker blir snyggast.

  Det kan vara en cool inredningsdetalj med stora posterklämmor på mindre posters då det ger en lite cool och trendig touch. Man behöver inte alltid utgå från postern och sedan hitta passande posterklämmor utan man kan lika gärna utgå från en posterklämma man tycker är extra snygg och hitta en passande poster.

  Enkel och snygg upphängning

  Med posterklämmor får man både enkel och snygg upphängning i ett. Det kan ju inte bli bättre – inte konstigt att det är så populärt som det är! Har du inte testat än? Då är det på tiden att du gör det!

  Inte nog med att de är användbara, praktiska och fina att titta på – det är också så att de är billiga. Man kan med andra ord testa sig fram då man kan välja varianter som ligger långt under hundralappen.

  Ett smart tips är att köpa hem olika färger och olika storlekar när man ändå är i farten – då kan man enklare testa hemma. Om man endast köper en färg i en storlek och sedan inte tycker att det passar måste man beställa nya. Beställer man lite olika från början så kan man istället passa ihop rätt posterklämmor med rätt motiv snabbt och smidigt.

  Häng upp alla möjliga typer av minnen

  Ibland blir vi lite blinda och fastnar i boxen. När det händer så är det svårt att komma på roliga saker med sin inredning och det är såklart trist. Vårt tips är att vara så öppen och kreativ som möjligt – man kan hitta på en massa roliga saker för att få hemmet att bli lite mer spännande. Häng upp både urklipp och foton med våra posterklämmor – det blir jättefint!