Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 80x100 cm

Våra ramar i 80x100 cm passar till alla bilder i denna storlek och då de alla kan användas i liggande format passar de även perfekt till motiv i 100x80 cm. Vi har ett antal olika varianter för att du ska kunna hitta den tavelram som passar just din smak och stil.

Kolla in vårt utbud nedan för att hitta just din favorit.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

80x100 cm ramar

Om du vill ha en riktigt bra ram till dina bilder som är i storlek 80x100 cm så är det precis här du ska leta! Detta gäller såklart oavsett vilken typ av ram och oavsett vilken storlek, för vi har mängder av olika ramar för era mest älskade motiv!

Det finns mycket som gör att en bild blir vackrare med en ram, men det som är det viktigaste är att man hittar exakt rätt ram för rätt bild. Våra ramar är alltid rätt, för vi har genom lång erfarenhet och stort intresse alltid de bästa ramarna i vårt sortiment, så det är bara för dig att välja ut den som du tycker passar bäst hos dig!

Varför ramar?

Det finns många olika stilar när det kommer till heminredning och vissa vill alltid ha ramar, medan andra aldrig vill ha det och en tredje grupp vill ha en blandning. När man har en ram så blir det ett mer ”klätt” intryck och bilden poppar fram på ett annat sätt. Om man inte använder ram så kan en bild lättare försvinna in i väggen, men en ram ger bilden den rätta inramningen för att den ska få den uppmärksamhet den förtjänar.

De motiv du har som passar i en av våra ramar som är i storlek 80x100 cm kommer glänsa och dra blickarna till sig och det är ju precis det man vill när man hänger upp en bild!

Köp flera på samma gång!

Att ha flera motiv i samma storlek på en och samma vägg är alltid snyggt och allra helst om man använder sig av samma ram till alla bilder! Gör så att du kollar igenom de bilder du har hemma, eller passa på att köpa posters här hos oss i rätt storlek. Sedan är det bara att köpa så många av denna ram du behöver och skapa din vackra enhetliga vägg!