Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Fotoramar 80x80 cm

Är du på jakt efter en riktigt stor kvadratisk tavelram? Då ska du spana in vårt utbud av 80x80 ramar nedan. Vi har ett flertal olika ramar i denna storlek.

Efter att du bestämt dig för storlek på fotoramen behöver du bara välja färg, material, typ av glas och om din ram ska vara matt, högblank eller blank.

Tänk på att detta är en ramstorlek som präglar rummet. Var därför noggrann när du väljer ram så att den framhäver både motivet och rummet på bästa sätt.

6 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Tavelramar 80x80 cm

Välkommen till vår kategori med ramar i formatet 80x80 cm! Här har vi samlat stora kvadratiska tavelramar i olika fina färger. Vad sägs exempelvis om att rama in ditt favoritminne från instagram i en naturnära träram eller i en stilful svart ram? Den snygga modellen passar lika bra att hänga enskild som att kombinera med andra kvadratiska varianter. Exempelvis kan du få till en maffig vägg genom att låta 4 stycken likadana ramar bilda en större fyrkant.

Tillhör du den skara inredningsintresserade som gärna leker med geometriska former? Då vet du kanske att det går att få till riktigt fina väggar med kvadratiska tavelramar. Våra ramar med måtten 80x80 cm passar utmärkt till exempelvis instagrambilder som tål att förstoras. De är också fina ihop med geometriska motiv. Varför inte skapa en stor tavla bestående av ett uppdelat motiv i 4 eller 6 stycken likadana ramar som du formar till en symmetrisk tavelvägg?

Välj mellan flera olika färger

Som med de allra flesta av våra tavelramar kan du även hitta en ram i storleken 80x80 cm i flera olika färger och material. Här i kategorin hittar du några av våra mest populära varianter tillverkade av trä. De vita ramarna ger en mörk, ”tung” vägg ett ansiktslyft eller smälter fint in mot en vit tapet. De svarta, som är mest populära bland våra kunder, funkar till de flesta interiörer. Vill du gärna skapa en naturnära känsla kan du med fördel välja en träfärgad ram. Extra fin blir helheten om du matchar träramen med möbler eller andra inredningsdetaljer i samma träslag. 

Utöver varianterna i denna kategori kan du självklart låta oss tillverka valfri måttbeställd ram i samma format – precis som du vill ha den! I vår kategori med ramar som tillverkas efter dina måttangivelser hittar du en massa olika material och färger att välja mellan.

Har du några frågor eller speciella önskemål? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får ett bra bemötande och blir nöjd med ditt köp.