Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 22,7x50 cm

Här finner du våra fina ramar som passar bilder i 22,7x50 cm. Hitta din favoritram idag!

20 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Tavelramar 22,7 * 50 cm

Hos oss hittar du de snyggaste avlånga fotoramarna till de bästa priserna. I vårt sortiment har vi ett utmärkt utbud av ramar som passar bilder i storleken 50x22,7 cm. Dessa fotoramar har många goda egenskaper, vilket gör dem till det perfekta valet! De kan både användas till en större bild i avlångt format samt för ett flertal mindre bilder som tillsammans skapar ett snyggt collage. Båda alternativen passar alldeles utmärkt att ge bort som presenter. En avlång ram är dessutom den perfekta inredningsdetaljen för det trendiga hemmet!

Våra tavelramar går att användas både liggande och stående, vilket ger dig möjligheten att själv välja hur du vill hänga upp dina bilder. Hos oss finner du endast stilrena ramar av god kvalitet och vi hoppas att du ska hitta din favorit i just vårt sortiment. En fotoram från oss kommer garanterat att hänga snyggt på din vägg! Scrolla vidare och kolla in våra produkter.

Några smarta tips på vägen

När man förbereder sin tavla, är det näst intill ofrånkomligt att man lämnar små spår efter sig, i form av fingeravtryck. Detta kan ju tyckas harmlöst, men det kan vara rätt irriterande när man har lagt ner tid på att få sin tavla så som man vill ha den, man har mätt och markerat på väggen, hängt upp tavlan och…allt man ser är de där kladdiga märkena!

För att undvika att detta händer, kan du med fördel använda ett par sådana här tunna bomullsvantar. De hindrar uppkomsten av fingeravtryck, eller i värsta fall små repor och andra märken, så att när du väl har fått upp din nya tavla på väggen, kan du bara luta dig tillbaka och njuta av den, istället för att ta fram putsduken… Vantarna, som du hittar i vårt sortiment, finns i flera olika storlekar, och är ett prisvärt sätt att undvika onödigt jobb.

En annan sak som kan hända, när man hänger upp sin tavla på väggen, är att man råkar repa väggen med tavelramen. Även detta har vi lösningen på! Lösningen kallas frame bumpers, och är små självhäftande skydd som du enkelt sätter fast på baksidan av dina tavlor. Ett paket innehåller 20 st frame bumpers, som räcker till 5 st ramar. Inga mer märken – vare sig på väggarna eller dina på ramar.