Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 45x60 cm

Vill du ha en ram till ett motiv i storleken 45x60 cm? Då är det bara att ta dig en titt på vårt utbud nedan – vi har nämligen ett antal olika varianter för att just du ska kunna hitta en som passar i ditt hem.

Är det så att ditt motiv är i 60x45 cm går det lika bra då alla våra ramar även kan användas i liggande format.

Vilken bredd på listen vill du ha? Vilket material faller du för? Är det en särskild färg som lockar lite extra?

29 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 45x60 cm

Har du större bilder som behövs ramas in så kan fotoramar i storlek 45x60 cm passa utmärkt. Vi har flera olika varianter och färger för att passa just din bild och din smak. Det finns olika material, färger och nyanser som gör att din bild kommer att passa perfekt. Vi har ett brett sortiment för fotoramar i storlek 45x60 cm. Storleken på fotoramen är en utav våra populäraste och kommer bli perfekt på väggen hemma. Testa att variera med andra storlekar eller flera utav samma ram så kommer din tavelvägg att få sig ett rejält lyft. Ramen går att kombinera i flera olika varianter. Välj att ha en ensam tavla på väggen eller flera olika i samma storlek 45x60 cm.

Testa olika varianter

Det går att variera i det oändliga, vare sig du vill ha en ensam tavla eller flera i samma storlek eller olika. Olika färger på ramen eller med samma. Olika motiv i fotoramen kommer också att ge ett varierat intryck och därför finns det även för- och nackdelar med att variera din fotoram. Allt beror på vilket intryck du vill göra med dina tavlor, om du vill ge ett ordnat intryck eller ett mer levande och fartfyllt intryck.

Fotoramen i storlek 45x60 cm passar i alla rum i hemmet. I alla rum från kök, sovrum och hall. Ramen tillverkas i material av hög kvalitet och kommer att hålla i många år framöver. I denna kategori har vi samlat alla våra modeller som passar dina större fotografier, posters och konstverk. Tavlor är ett enkelt sätt att sätta en unik prägel på hemmet och vara allt från en detalj i inredning till att vara avgörande för hela inredningen. Allt beror på hur vågat och utmärkande ditt motiv är. Med en fotoram har du början till alla dina valmöjligheter och vilken roll du vill att din tavla ska spela i inredningen.

Några knep på vägen

Har du också varit med om att lägga tid och omsorg på att välja den perfekta ramen och det perfekta motivet – sedan pyssla en stund med att få motiv och en eventuell passepartout på plats, förbereda för att hänga upp på väggen och väl på plats är allt du kan se…dina kladdiga fingeravtryck som du har lämnat på glaset! Bara att börja putsa…

För att undvika detta, kan vi rekommendera dig att använda ett par tunna bomullsvantar när du jobbar med – och hänger upp – din nya tavla. På så sätt slipper du fingeravtryck och i värsta fall små repor som kan uppstå. Våra bomullsvantar finns i flera olika storlekar, och de erbjuder ett enkelt sätt att undvika tråkigt jobb.

Ett annat tips vi vill dela med oss av, är att fästa så kallade frame bumpers på dina ramar. Det är små självhäftande skydd, som ser till att dina ramar inte repar väggen eller andra ramar som hänger intill. Även dessa kan du köpa här hos oss, och för en liten slant får du skydd som räcker till 5 ramar.