Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

-35% på posters & -25% på passepartouter

Fotoramar - 8x10 inches (20,32x25,4 cm)

Med vra ramar fr bilder i storleken 8x10 inches fr alla dina bilder den vackra inramning de frtjnar. Dessa fotoramar r perfekta fr bilder frn exempelvis USA, men de r ven fina att anvnda fr collage.

Ta dig en titt nedan fr att se vad vi har att erbjuda och vlj sedan den som passar ditt motiv bst. Har du behov av en ram i 10x8 inches funkar det utmrkt alla vra ramar kan anvndas i liggande format.

5 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Fotoramar 8x10 inches

Bland våra ramar i storleken 8x10 inches hittar du lite olika varianter så att du kan hitta en som passar just dig och ditt motiv. Vad det än är för typ av motiv du vill rama in så finns det alltid mer eller mindre passande ramar. Det är viktigt att tänka på att välja en ram som lyfter motivet. Vissa ramar kan vara helt fel stilmässigt för ett motiv, vilket kan leda till att motivet ”försvinner” istället för att lyftas fram.

Har du exempelvis ett motiv i 8x10 inches med mycket vitt i sig så kan det vara smart att välja en ram i svart eller i träfärg då en vit ram lätt kan göra att motivet inte kommer fram överhuvudtaget. Det är ju trist om ett motiv som man tycker mycket om ska falla platt på grund av fel val av ram, eller hur? Ta lite extra tid på dig medan du kollar in vårt utbud. På så sätt är det lättare för dig att fatta ett beslut gällande vilka typer av ramar just dina motiv kräver.

Kul att kunna rama in vad man vill!

Vare sig det är ett motiv i 8x10 inches du behöver en ram till, eller om det är ett motiv i en annan storlek du vill rama in så har vi de perfekta ramarna. Det är utan tvekan så att vi har en ram för alla smaker och vi kan garantera att det kommer att finnas en ram som du faller pladask för och som passar ditt motiv som handen i handsken!

Kanske är det ett foto du vill rama in? Är det en bild du har köpt? Ett motiv som du har klippt ut ur ett magasin eller från en tidning? Det spelar ingen roll vad det är för typ av bild – våra ramar gör alla motiv rättvisa!

Flera ramar tillsammans på en vägg

Det som kallas för ”tavelvägg” är ett populärt inslag i många hem idag. Det är inte särskilt konstigt, eftersom det är på det viset att det är både snyggt och kul som inredningsdetalj. Det som är så kul med tavelväggar är att man kan blanda så många olika storlekar tillsammans för att skapa en fin balans och det är minsann mycket värt!

Ofta har man ju lite olika storlekar på sina favoritbilder. Kanske har man ett motiv som man vill rama in i 8x10 inches, eller så har man flera i denna storlek. Kanske är det också så att man har både många större och många mindre motiv som man vill ha ram till? Då är det bara att köra på det! Att blanda friskt är det som gör att det blir liv i en tavelvägg, så våga chansa lite!