Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 10x13 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 10x13 cm. Hitta din favoritram idag!

18 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i formatet 10 * 13 cm

Hos oss hittar du de allra snyggaste ramarna! Oavsett vilken typ av ram du är ute efter så är det sannolikheten stor att du hittar den i vårt sortiment. I just denna kategori finner du alla våra ramar som passar bilder i storleken 10x13 cm, alltså foton med bildförhållandet 3:4. Dessa fotoramar passar perfekt för dig som har flera mindre bilder som du vill hänga upp på väggen eller ställa på en snygg skänk.

Här har vi samlat fotoramar som passar bilder i storleken 10x13 cm. I vårt sortiment hittar du ramar i olika färger och modeller. Flera av våra ramar går både att hänga upp på väggen samt ställas på till exempel ett bord eller en hylla. Med en fotoram kan du enkelt piffa upp ditt hem och med rätt ram får du till den där rätta känslan som din bild förmedlar. 

I vårt utbud hittar du en variation av olika stilar och vi hoppas därför att du ska kunna hitta en fotoram som faller just dig i smaken. När man köper en ram är det viktigt att den känns helt rätt och den ska passa både din inredning samt ge bilden en snygg inramning. Kolla gärna in vårt utbud av ramar i storleken 13x10 cm ovan och hitta din favorit redan idag!