Golvspeglar

(5)

En golvspegel är alltid lika snyggt och praktiskt. Nedan hittar du vårt utbud av golvspeglar – vi har ett antal olika för att du ska kunna hitta en passande variant för just dig och ditt hem. Blir det en svart? Kanske är du mer sugen på en stor spegel med träram? Välj ut den som fångar ditt öga och ge ditt hem en ny och fräsch look.

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 5 produkter
  -80%
  Golvspegel House Doctor Chic Svart 45x175 cm

  Golvspegel House Doctor Chic Svart 45x175 cm

  4 in stock online
  Manufacturer: House Doctor
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51036049 in admin

  Tillverkad av svartmålat järn

  1199.90 kr 5999.00 kr
  Visar 5 produkter

  Golvspeglar

  Det finns vissa saker som vi alla har hemma, oavsett vilken typ av inredningsstil vi har. Speglar är en sådan sak, och då kanske främst golvspeglar. Med en golvspegel tillhands kan vi kolla in en hel outfit snabbt och smidigt och det kan ju vara bra innan man ska bege sig ut!

  Även om man endast vill sminka sig, eller spana in sina nya skor så är en stor spegel alltid bra. Det bästa är att man kan ta med sig den runt i hela hemmet! Kanske är det endast sol i köket när du ska sminka dig? Då är det bara att bära med sig den dit! Är det så att du vill ha lite mindre ljus när du kollar in din outfit för kvällen? Ta den med dig till sovrummet! Det finns en mängd olika sätt att nyttja en bra golvspegel på, så se till att inte köpa en som är för tung för att bäras runt på!

  Praktiskt med golvspegel

  Golvspeglar är praktiska oavsett hur de ser ut, för när vi säger golvspegel så menar vi ju en spegel vi har just på golvet. Då denna typ av möbler ofta kan vara ganska tunga, så är det bra att man slipper hänga dem på väggen. Alla typer av speglar är förstås inte tunga, så ibland passar de perfekt på en vägg. Vill man vara säker på att den står kvar på sin plats utan att trilla ner så är det dock en golvvariant man ska välja.

  Om man exempelvis bor i en lägenhet man hyr i andrahand, eller om man bor i ett studentrum så kan det vara lite regler vad gäller vad man kan hänga på väggarna. Detsamma gäller i vissa lägenheter och hus som har dåliga väggar för upphängning av tyngre saker. Med en smidig och snygg spegel som man kan ha på golvet så är problemet löst. Det är bara att ställa ner den där man vill ha den för stunden!

  Att hitta rätt

  När man köper inredning till sitt hem är det oftast så att det finns en hel del fina saker som man tycker passar in. Ibland är det istället det motsatta som gäller, men vad gäller speglar kan man nästan vara helt säker på att man kommer att hitta en man gillar.

  Om man har väldigt specifika önskemål, så som att den ska vara i gammal barockstil, ha en särskild färg eller liknande så kan det bli svårt, men om man tycker att det fungerar bra med exempelvis en svart, eller vit så behöver man inte leta länge.

  Mycket plats, eller lite plats?

  Vi bor alla på olika stora ytor och där vissa behöver mängder av möbler för att fylla upp rum så är det så att det direkt motsatta gäller för andra. Ibland hittar man en möbel som är svår att tacka nej till och om det är så att det är just en golvspegel man blir ”kär” i så kan man vara lugn, oavsett hur mycket plats man har över.

  Med en golvspegel så kan man både inreda så att ett rum ser större ut, man kan placera den på en plats så att den inte tar för mycket av utrymmet om man bor litet och man kan placera den så att den istället tar upp mycket av utrymmet om man bor stort.

  En bra golvspegel är alltså inte endast praktiskt att ha plus en snygg inredningsdetalj i störst allmänhet, med rätt spegel kan man också få ett hem att kännas både större och mindre. Passa på att ta vara på de illusioner som en spegel kan skapa, för när man vet hur man ska använda en golvspegel på rätt sätt så kan hemmet bli helt förändrat!

  Att piffa upp golvspeglar

  Kanske är det så att du vill ha det lite extra piffigt? Då kan det vara svårt att hitta en spegel som passar. Oftast är det så att denna typ av möbler finns främst i mer stilrena varianter, men vill man ha en lite mindre ”stel” stil så kan man hänga saker på sin spegel.

  Man kan använda sig av tofsar, kanske en kul boa, halsband med mera. Man kan utan tvekan köpa en stilren variant som man sedan gör mer till ”sin” vad gäller stil. Det gäller bara att vara lite uppfinningsrik! Ett bra tips är att satsa på en stilren variant, för då kan man troligtvis ha den under längre tid utan att tröttna.

  Om man väljer att köpa en stilren spegel till golvet kan man säga att man får många golvspeglar i en, eftersom man kan göra så mycket med en sådan jämfört med en som är mer designad från början.

  Billigt eller dyrt?

  Detta är en typ av möbel som man kan hitta i tusentals varianter både vad gäller utseende och pris. Beroende av hur mycket pengar man kan och vill lägga på en spegel och beroende av hur stor plats man har för den så finns det mer eller mindre passande varianter.

  Ibland hittar man en möbel som man känner väldigt starkt för och där man känner att det endast är just den produkten man vill ha. När det händer så ska man passa på och köpa det man vill ha, för det kan hända att den är slutsåld dagen efter. Visst kan det vara bra att ta sig en funderare i vissa fall, men ofta ska man gå på magkänslan när det kommer till heminredning, för oftast är det så att det man känner direkt också är ett bestående intryck.

  Frakta golvspeglar

  Det är, som sagt, inte svårt att hitta en spegel, men om man inte har bil så kan det vara lite svårt att få med sig just en golvspegel hem. De är ju ofta lite tunga och de är utan tvekan otympliga att få med sig på bussen eller tunnelbanan. Det gäller alltså att passa på när man har med sig någon med bil! Om du köper en golvspegel här hos oss så kommer du troligtvis att kunna bära hem den utan problem, eftersom vi erbjuder både DHL och Schenker, vilket innebär att du troligtvis har åtminstone ett av dessa ombud någorlunda nära ditt hem. På våra speglar som är större än 70x100 cm får du välja om du vill hämta i någon av våra fysiska butiker eller få det hemskickat där du bor.