Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 10x10 cm

Är det så att du har små minibilder i kvadratisk form som behöver snygga ramar? Då ska du kolla in vårt utbud av 10x10 cm fotoramar nedan. Vi har ett stort urval av ramar i just denna storlek, så du kan räkna med att hitta något som faller dig i smaken.

Blir det en stilren och klassisk utan breda lister? Ett särskilt material du är ute efter? Är det främst färgen som är det viktiga? Det är du som avgör.

32 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 10 * 10 cm

I denna kategori hittar du fyrkantiga ramar som passar bilder i storleken 10x10 cm. Dessa ramar passar utmärkt för dig som till exempel vill skapa en personlig fotovägg eller vill ha en mysig familjebild på skrivbordet i kontoret. En fotoram i storleken 10x10 cm är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en lagomstor ram. Den är varken för liten eller för stor.

I utbudet ovan hittar du ett par riktigt snygga och stilrena alternativ som passar in överallt – i sovrummet eller vardagsrummet, på kontoret, på väggen eller i bokhyllan, ja överallt! Dessa ramar är dessutom både prisvärda och kvalitativa. De skyddar dina bilder mot damm och repor samtidigt som de ramar in dem vackert och lyfter fram den härliga känslan som bilderna förmedlar.

Hos oss finns fotoramar i olika färger och designer så att alla ska kunna hitta något som de gillar. En snygg ram gör så mycket både för din bild och för inredningen. Perfekt till Instagram bilder. Hos oss har alla möjligheten att hitta något som faller dem i smaken. Scrolla upp och hitta just din favorit bland våra snygga fyrkantiga fotoramar!