Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se

30% på passepartouter. Kod PP30

Fotoramar 40x100 cm

Om du behver en riktigt stor ram i storleken 40x100 cm s kommer du att kunna hitta det du sker hr vi har nmligen en uppsj av olika varianter tavelramar i denna storlek.

Om du vill ha din fotoram till ett panoramamotiv s kan du anvnda en av vra ramar i liggande format. P s stt passar den ven en bild i 100x40 cm. Titta nedan fr att se efter vilka ramar som passar just din inredningsstil. Blir det en fotoram i guld? Kanske blir det en klassisk svart med matt, smal list? Ngot helt annat? Det vet bara du.

26 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i formatet 40x100 cm

Ramarna i denna kategori har måtten 40x100 cm och kan i de allra flesta fall användas både liggande och stående. Detta ger en uppsjö av olika möjligheter för dig som håller på att dekorera ditt hem eller kontor. Ramar i storleken 100x40 cm passar för såväl stora vackra bilder som för ett kollage av mindre bilder som du själv sätter samman. Det gör dessa fotoramar perfekta för bröllops- och familjebilder, liksom för fotocollage att ge bort i present. Naturligtvis är samtliga våra ramar tillverkade av högkvalitativa material.

Våra ramar finns i fräscha och klassiska färger i elegant design. Det gör att de blir till utmärkta inredningsdetaljer som tillför något till varje typ av hem. Bläddra bara bland våra fotoramar i den här storleken så kommer du säkerligen att hitta något som passar för just dig!

Att tänka på när du väljer ram

Våra fotoramar 40x100 cm finns i flera olika färger. Fundera på vilket intryck du vill att din nya tavla ska göra; ska den smälta in lite diskret mot övrig inredning? I så fall kanske en vit ram är att föredra. Vill du istället att den ska dra blickarna till sig och liksom ”sticka ut” från väggen? En mörkare ram, i exempelvis brunt eller svart, har ofta den effekten. Trä passar fint in i den skandinaviska inredningsstilen och ger ett naturligt intryck, medan en ram i guld eller silver ger en känsla av lyx och flärd.

Det kan också vara värt att fundera på om du vill ha en ram med blank eller matt finish. En matt ram är aningen mer diskret, medan en blank ram sticker ut lite mer, i och med att den glänser. Vi har båda varianterna i vårt sortiment av fotoramar 40x100 cm.

Slutligen; fundera på vilken typ av list du vill att din ram ska ha; bland våra ramar finns lister i allt från 9,8 mm till 79 mm bredd, både släta och enkla, och mer utsmyckade varianter.