Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 100x100 cm

Här finner du våra fina ramar som passar bilder i 100x100 cm. Hitta din favoritram idag!

7 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 100x100 cm

Letar du efter en riktigt stor kvadratisk fotoram? Här hittar du den! I denna kategori har vi samlat fotoramar i storleken 100x100 cm. Dessa ramar passar alldeles utmärkt för fotokollage och givetvis även för större fotografier och målningar. I vårt sortiment finner du ramar i olika färger och stilar, vilket gör det möjligt för alla våra kunder att hitta det de är ute efter. Vi hoppas att du ska hitta det du söker hos oss!

Perfekt till stora fotokollage

En stor fotoram kan användas till mycket. Den passar alldeles utmärkt till allt från att skapa snygga fotokollage till inramning av större fotografier och konstverk. Ramarna i denna kategori är hela 100x100 cm stora och rymmer därmed flertalet mindre fotografier. Perfekt storlek för ett stort och fint fotokollage på familjen eller kompisgänget. Fotokollaget är trevligt att hänga upp någonstans där alla kan se det. Det är också en rolig present att ge bort till någon som fyller år.

Stora ramar är perfekta för den inredningsintresserade då de kan användas både ensamma eller tillsammans med ett par mindre ramar om man vill skapa en trevlig fotovägg. Med en stor fotoram kan du dessutom kombinera din bild med en snygg passepartout för att ge bilden ett extra lyft. Att använda sig av passepartouter har blivit riktigt populärt på sistone och du hittar dem även i vårt sortiment. Passepartouter kan användas både för enskilda foton och för fotokollage. Hos oss hittar du flera olika modeller att välja bland.

Vi är väldigt måna om att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om och därför har vi i denna kategori samlat ihop ett flertal olika designer i storleken 100x100 cm. En stor ram drar ofta till sig människors uppmärksamhet och därför är det förstås viktigt att du är nöjd med din ram och känner att den verkligen passar in. Vi hoppas att du ska kunna hitta de rätta ramarna för ditt hem hos oss. Scrolla upp och ta dig en titt i vårt sortiment!