Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 28x35 cm

Här finner du våra tavelramar som passar bilder i 28x35 cm. Hitta din favoritram idag!

77 Produkter



Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 77 produkter

Ramar 28x35 cm

Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder med måtten 28x35 cm. Bland våra ramar hittar du både klassiska och moderna alternativ, vilket gör det enkelt för dig att hitta en ram som passar in hemma hos dig. Med en vacker ram kan du skapa en unik och personlig känsla som framhäver din bild. Bläddra ner och hitta din favorit hos oss!

Dessa ramar har bildförhållandet 4:5 och passar därför utmärkt för rektangulära bilder i både liggande och stående format. I vårt sortiment har vi försökt skapa en så komplett variation som möjligt så att alla våra kunde ska kunna hitta något de tycker om. Vi strävar efter att kunna erbjuda ramar som passar alla typer av hem. Oavsett om du letar efter en simpel enfärgad ram eller en mer exklusiv fotoram med snygga detaljer så hittar du den hos oss. 

En ram med bildmåttet 35x28 cm passar perfekt på fotoväggen tillsammans med ett gäng andra ramar, men den går även att hänga upp ensam eller ställa på en  byrå med ett par mindre fotoramar. Bevara ditt favoritögonblick i en fotoram från oss!