Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

25% RABATT PÅ ALLA POSTERS »

Spana in de senaste nyheterna

Dragspelsalbum

Vill du ha ett kul och praktiskt fotoalbum? Då är dragspelsalbum det rätta för dig. Vi har flera olika varianter så att du enkelt ska kunna matcha rätt album med rätt foton. Vi har både färgglada och mer dova färger – det är lätt att hitta ett som passar perfekt. Vi har ett flertal olika snygga varianter från Leporello och det betyder hög kvalitet till bra pris.

Spana in vårt utbud nedan och välj sedan ut dina favoriter - vi har något för alla smaker.

porello

5 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Dragspelsalbum

Välkommen till vår kategori med dragspelsalbum i olika färger och storlekar! Fördelen med denna modell är att du såväl kan använda den som en kollageram som ett skyddande fodral till dina bilder. Dessutom passar albumen perfekt att ge bort som personliga små presenter. Varför inte öppna albumet helt och använda det som bordsdekoration på festen?

I sortimentet finner du söta babyalbum i diskreta färger och mer färgstarka varianter som hör till produktserien Fun Leporello. Du kan enkelt organisera dina minnen efter färg. Ett rött album passar exempelvis perfekt till julbilder eller kärleksminnen medan ett klarblått för tankarna till hav, himmel och sommar. Albumen rymmer mellan 12-13 bilder i formaten 10x15 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Gemensamt för alla album i denna kategori är att du själv monterar in dina bilder, tidningsurklipp, biljetter och andra fina minnen i dem. Enklast gör du det med hjälp av exempelvis fotolim eller fotohörn. Ta dig en titt nedan för att hitta ditt favoritalbum av dragspelsmodell!