Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Dragspelsalbum

12 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Dragspelsalbum

Välkommen till vår kategori med dragspelsalbum i olika färger och storlekar! Fördelen med denna modell är att du såväl kan använda den som en kollageram som ett skyddande fodral till dina bilder. Dessutom passar albumen perfekt att ge bort som personliga små presenter. Varför inte öppna albumet helt och använda det som bordsdekoration på festen?

I sortimentet finner du söta babyalbum i diskreta färger och mer färgstarka varianter som hör till produktserien Fun Leporello. Du kan enkelt organisera dina minnen efter färg. Ett rött album passar exempelvis perfekt till julbilder eller kärleksminnen medan ett klarblått för tankarna till hav, himmel och sommar. Albumen rymmer mellan 12-13 bilder i formaten 10x15 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Gemensamt för alla album i denna kategori är att du själv monterar in dina bilder, tidningsurklipp, biljetter och andra fina minnen i dem. Enklast gör du det med hjälp av exempelvis fotolim eller fotohörn. Ta dig en titt nedan för att hitta ditt favoritalbum av dragspelsmodell!