Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se

20% rabatt på posters. Kod: POSTER20

Fotoramar 7x9 cm

Hr nedan hittar du alla vra 7x9 cm ramar. Vi har ett antal olika varianter s att det ska bli ltt fr dig att vlja olika bilder krver nmligen olika ram. Dessa sm ramar lyfter direkt upp ditt motiv p bsta stt oavsett vilken frg eller stil du vljer.

Vill du ha en fin ram till en liten bild i 9x7 cm? Det gr bra. Alla ramar kan ven anvndas i liggande format.

20 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i formatet 7 * 9 cm

Hos oss hittar du ett stort utbud av fotoramar och i denna kategori har vi samlat alla våra ramar som är anpassade för bilder med måtten 9x7 cm. Dessa ramar är små och behändiga och passar utmärkt i bokhyllan eller på kontoret. Med ett par snygga matchande ramar kan du enkelt skapa en härlig liten fotohörna med dina favoritbilder. I vårt sortiment hittar du stor variation både när det kommer till färg, material och design.

Vi har ett flertal fotoramar i olika modeller och många av dem går att använda både horisontellt och vertikalt. Genom att klicka på den ram du tycker extra mycket om kan du läsa mer om den. En fotoram hjälper till att lyfta fram din bild lite extra samtidigt som den är en vacker inredningsdetalj.

Ramarna i denna kategori har bildförhållandet 7:9 och passar därmed bilder i storleken 7x9 cm. De flesta av ramarna går att använda både i liggande och stående format. Dessutom går de även både att hänga på väggen samt ställas i bokhyllan. För mer information om en fotoram du tycker om är allt du behöver göra att klicka på den så kan du läsa mer om dess egenskaper. Ta dig en titt i sortimentet ovan och hitta din favorit hos oss!