Bronsspeglar

(21)

Den rustika och avkopplande känslan en spegel i brons skapar är något alla hem bör ha! Här på BGA.SE hittar du ett fantastiskt sortiment av speglar i färgen brons. Våra speglar lämpar sig lika bra i badrummet som i vardagsrummet med hög takhöjd eller i den lummiga hallen. Vilken bronsspegel är din favorit?

Storlek
Färg
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 21 produkter
  -62%
  KAILA Spegel Square Dark Bronze 40x40 cm

  KAILA Spegel Square Dark Bronze 40x40 cm

  17 in stock online
  Manufacturer: KAILA
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51044593 in admin

  Kvadratisk spegel med rundade hörn och bronstonat spegelglas

  199.90 kr 529.90 kr
  Visar 21 produkter

  Bronsspeglar – ett lyxigt och dramatiskt alternativ

  Är du på jakt efter en stilfull bronsspegel? Då har du hamnat rätt! I denna kategori har vi samlat alla våra speglar som går i en mjuk nyans av brons. Välj mellan ett utbud av speglar i olika former och storlekar, och förhöj stilen i ditt hem med en touch av lyxigt brons!

  Speglar med tonat spegelglas utstrålar en speciell känsla av lyx och dramatik. Speglarnas reflektion är lika starka som för en modell med ofärgat spegelglas, men tonen på ljuset som reflekteras blir mjukare. Väljer du en spegel med bronstonat spegelglas får du med andra ord en vacker inredningsdetalj som reflekterar ljus på ett vackert sätt och som samtidigt blir ett mycket unikt inslag i ditt hem.

  FORMEN HJÄLPER TILL ATT BESTÄMMA STILEN

  Vi erbjuder bronsfärgade speglar i ett flertal olika utföranden och du kan välja form efter stil eller funktion – eller kanske både och! Planerar du att placera din spegel som ett inslag i en spegelvägg kanske en mindre modell är att föredra, medan en större avlång modell passar bättre när du söker en hallspegel. I andra fall kanske du väljer en väggspegel med en dekorativ form som passar inredningsstilen i ditt hem. Har du inrett ditt hem i modern stil blir en trendig asymmetrisk spegel ett naturligt inslag i inredningen. Du kan då bland annat välja mellan droppformade och lätt välvda asymmetriska varianter. I mer traditionella hem med klassisk stil passar en väggspegel i en tidlös rektangulär eller rund form oerhört bra.

  PASSAR MED MÅNGA INREDNINGSSTILAR

  En bronsspegel är en vacker väggdekor som trots sin unika framtoning blir ett harmoniskt inslag i hem med varierande inredningsstilar. En given kombination är att låta den bronsfärgade detaljen pryda väggen i ett rum med mörkare ton. Att välja att inreda i en mörkare färgskala skapar en lyxig, hotellinspirerad känsla som kompletteras perfekt av en spegel i samma anda. Dessa väggspeglar kan även användas som en stilfull kontrast i moderna och mer minimalistiska hem med en ljusare färgpalett. Låter du exempelvis en bronsspegel hänga på en ljus vägg kommer spegeln hamna ännu mer i blickfånget och skapa stor effekt i rummet.

  Ett vanligt misstag många gör när de inreder med speglar är att låsa sig vid tanken på att det endast ska vara en spegel i varje rum. Genom att dekorera rummen med flera speglar så kommer hela utrymmet kännas rymligare och mer livfullt. Du kan antingen välja att placera ut flera stora speglar i rummet, exempelvis en stor spegel ovanför soffan och en ovanför matbordet. Eller så kan du hänga flera mindre speglar tillsammans. Bronsspeglarnas varma nyans är enkel att kombinera med andra speglar. De kan både matchas med speglar med ofärgat spegelglas och med speglar med tonat glas i andra varma och jordnära toner.