Silverspeglar

(40)

Silverspeglar är alltid ett snyggt tillskott till heminredningen. Vi har en mängd olika varianter att välja mellan. Vilken stil och vilken storlek du än är ute efter så kan du hitta det här. Ta dig en titt nedan, vad blir det för silverspegel som fångar ditt öga? Blir det en oval? Kanske en långsmal? En med retroinspirerad ram? Det vet bara du.

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Ljuskälla
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Ljuskälla
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 40 produkter
  -33%
  Spegel Wismar Silver 40x80 cm

  Spegel Wismar Silver 40x80 cm

  3 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51009239 in admin

  Dekorativ spegel med silverfärgad och vackert ornamenterad ram

  999.90 kr 1499.90 kr
  Visar 40 produkter

  Inred med stil – Köp en silverspegel

  Silverspegel i hallenOfta är det så att man tycker om antingen silver eller guld, men i vissa fall är det så att man gillar både och. Det är kanske främst med smycken som man kör på antingen det ena eller det andra, men när det kommer till inredning, så som silverspeglar, är det lite annorlunda.

  Brukar du ha silverspeglar och vill fortsätta med det? Bra, kör på det! Är det så att du brukar ha annat än just silverspeglar? Då kan det vara en bra idé att köpa en silverspegel här hos oss för att se efter om det kanske är så att det är något ditt hem blir glatt av!

  Våga blanda

  Silver är snyggt vare sig det handlar om speglar, eller om det handlar om ramar. Det är också så att det är väldigt snyggt att blanda lite hemma med olika färger på ramarna och speglarna. Dessutom är det kul att blanda lite mer djärvt med andra inredningsdetaljer för att det ska bli lite mer liv i hemmet.

  Kanske är det så att du har olika stil i olika rum hemma? Perfekt! Då kan du köra på massor av olika snygga stilar och detaljer som gör att det blir extra kul och dynamiskt i din inredning! Varför inte hänga up en snygg silverspegel på tavelväggen, till exempel? Eller placera en silverspegel i ett annars lite mörkare rum med mycket svarta detaljer? Det går att göra så mycket roligt med inredning om man bara vågar tänka lite utanför boxen!

  Vi har silverspeglar för alla stilar

  Då våra silverspeglar kommer i många olika stilar så är det egentligen så att alla som gillar silver, oavsett vilken stil man har i övrigt, kan hitta rätt spegel här. Man kan också passa på att köpa flera stycken på en gång. Antingen kan man välja att matcha dem i ett och samma rum, eller så kan man skapa en spegelvägg av fler olika större silverspeglar. Man kan också göra så att man placerar dem lite fritt i hemmet överallt.

  Speglar är inte endast till för att spegla sig i, utan et är också på det viset att de ger otroligt cool effekt till ett rum. Man kan få känslan av betydligt mer rymd i ett mindre rum, till exempel. Det finns även andra coola saker man kan göra med speglar, vare sig det är silverspeglar eller andra typer av speglar det gäller.

  Vi kan lova er en sak och det är att ni kommer att kunna hitta fina speglar som ni kommer att vilja ha hemma här oss. Vi är nämligen proffs både på silverspeglar och andra speglar!