Ovala fotoramar

(27)

Förr i tiden var ovala ramar mer populära än rektangulära och kvadratiska ramar, då det var mycket vanligare att rama in porträtt på exempelvis familjemedlemmar och bortgångna släktingar. Den ovala ramen passar därför extra bra om du bor i ett sekelskifteshus med gamla detaljer så som stuckaturer, gamla brädgolv och imponerande takhöjd.

Den ovala ramen är ett konstverk i sig, och visst är det vackert att hänga upp på väggen? Våra ovala ramar kommer i många olika utföranden, storlekar och färger. Välj den ram som passar just ditt hem perfekt.

Färg
Material
Bildstorlek
Väggfäste
Stödben ingår
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Bildstorlek
  • Väggfäste
  • Stödben ingår
  • Pris
  Visar 27 produkter
  Visar 27 produkter

  Ovala fotoramar i flera färger

  Hos oss hittar du flera vackra ovala fotoramar som går att använda både ståendes och liggandes. De flesta av våra ovala ramar går dessutom att hänga upp på väggen. Med en oval ram ger du din inredning en klassisk och elegant look. Bläddra ner i vårt sortiment och hitta en fotoram som passar in hemma hos dig eller ge bort en fin bild till någon du tycker om i en av våra ovala ramar.

  En oval fotoram passar alldeles utmärkt för till exempel porträttbilder men kan också användas till många andra typer av bilder. Våra ovala ramar kommer i flera olika färger, material och designer, vilket vi hoppas ska kunna underlätta för dig som är ute efter något speciellt. Vi har dessutom fotoramar i flera olika storlekar i denna kategori, vilket gör det möjligt för dig att hitta just det du söker.

  Den ovala ramen har ett väldigt klassiskt och stilrent utseende och gör sig supersnygg både ståendes på hyllan och hängandes på väggen. Många av våra ramar går dessutom att använda i både liggande och stående format. För mer information om respektive ram är det bara att klicka på den du gillar så får du veta mer om dess unika egenskaper. För att göra alla våra kunder nöjda har vi försökt plocka ihop lite av varje. I vårt sortiment hittar du därför allt från enkla klassiska ramar till fotoramar i både modern och antik stil.

  Med en oval fotoram får din bild en vacker inramning som lyfter fram det där lilla extra i bilden. Ovala ramar förknippas ofta med romantik och elegans och passar därför alldeles utmärkt i ett kärleksfullt och stilrent hem. De passar även perfekt att ge bort i present till någon du tycker mycket om. Vad är väl härligare än att få ett vackert inramat minne när man fyller år eller firar något stort? Ta dig en närmare titt på våra ramar och hitta just din favorit!