Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 25x35 cm

Behöver du en 25x35 cm ram så har du hamnat helt rätt – vi erbjuder ett stort urval av ramar i denna storlek. Oavsett om du vill ha en tavelram som tar mycket uppmärksamhet, eller om du vill en enklare variant så kan du hitta det hos oss.

Om ditt motiv är 35x25 cm passar det lika bra – alla våra fotoramar kan användas i liggande format.

Ta dig en titt i vårt utbud nedan för att se vilken variant som blir just din favorit.

40 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ram 25x35 cm

Du som är ute efter en fotoram 25x35 cm, kommer säkert uppskatta valmöjligheterna du finner här i vårt sortiment! Dessa ramar går nämligen att få i hela 9 olika färger!

Kanske är du ute efter en klassisk ram i sobert svart, tidlöst vitt, eller glammigt guldigt? Eller vill du ta ut svängarna och pryda din vägg med en rosa eller lila ram? Vill du inte ha någon färg alls, utan bara naturligt träfärgat? Våra fotoramar 25x35 cm finns i svart, vitt, brunt, guld, silver, trä, lila, blått och rosa, så vi hoppas att du ska hitta en ram som passar din smak och dina önskemål. Tack vare de många färgalternativen, passar denna ram lika bra i det eleganta vardagsrummet, som i det lekfulla barnrummet.

Förutom val av färg på ramen, kan du också fundera på om du vill ha en ram med matt eller blank finish. Våra matta ramar går att få i alla våra färger. Om du vill ha en blank ram, har du att välja mellan guld och silver.

Funderar du på en tavelvägg?

Går du i tankarna att skapa en tavelvägg? Kanske har du sett exempel på sådana, och insett vilket enkelt sätt det är att ta vara på flera av dina tavlor och motiv på en och samma gång, och att låta dem tillsammans utgöra ett fint inslag i ditt hem.

En tavelvägg är egentligen alla former av konstellationer där man låter flera ramar och tavlor hänga tillsammans. Hur du väljer att utforma och kombinera det hela, bestäms helt och fullt utifrån vad du själv tycker är snyggt. Antingen kan du hämta inspiration utifrån, exempelvis från vår guide, eller så prövar du dig fram och ser vad du gillar.

Det är vanligt att man kombinerar ramar i olika färg, stilar och storlekar, och även att man varierar mellan att låta ramarna hänga i stående och i liggande format.

En tavelvägg går att göra väldigt diskret, exempelvis genom att man bara använder vita ramar, och att alla motiven går i samma färg – eller i svartvitt, om du vill göra din tavelvägg maximalt diskret. Man kan också göra precis tvärtom, och låta tavelväggen verkligen sticka ut från den övriga inredningen. Tänk dig till exempel en kombination av ramar i allt från lila till guld, som omger motiv i regnbågens alla färger. En sådan tavelvägg vågar vi lova att ingen kommer att missa.

En bra sak med en tavelvägg är att du alltid kan byta ut delar av den, eller utöka den genom att lägga till ytterligare tavlor. Våra fotoramar 25x35 cm är tillverkade för att kunna hänga i både stående och liggande format, vilket gör att du kan använda dem på olika sätt i din tavelvägg. Tack vare tavlornas storlek och blygsamma vikt, monteras de enkelt på väggen med hjälp av dessa självhäftande spikar. Spikarna fungerar på alla typer av underlag. Tack vare Powerstrips®-tekniken är de superenkla att använda och de tas enkelt bort utan att lämna spår – du kan till och med återanvända dem med en ny självhäftande remsa.