Om oss

BGA – RAMAR FÖR DITT HEM

På BGA vill vi hjälpa dig hitta den rätta känslan i ditt hem, med vackra tavelramar och andra små detaljer som lyfter dina personliga motiv.

Det finns minnen som alltid kommer ha en given plats uppe på väggen. Sedan finns det motiv du älskar av andra anledningar. Personliga detaljer som fotografier, teckningar och vackra målningar hjälper till att göra ditt hem unikt för just dig – och vårt mål är att alltid kunna erbjuda den perfekta ramen till alla dina käraste motiv.

FRÅN GÄVLE – MOT EUROPA OCH RESTEN AV VÄRLDEN

BGA har gått från att 1993 vara det lilla, lokala familjeföretaget i Gävle, till att idag vara en framgångsrik e-handel som växer i explosionsartad takt och etableras i fler och fler europeiska länder. Våra lagerutrymmen utökas ständigt för att kunna inrymma nya spännande produkter – men även för att kunna ha fler produkter i lager för att leveranserna ska bli så snabba och pålitliga som möjligt!

För mer information om BGA:s historia fram till idag -klicka här-.

TAVELRAMAR FÖR ALLA SMAKER

Vi vet hur stor skillnad rätt ram gör för dina motiv. Det är ramen som skapar helheten och knyter samman väggkonsten med resten av inredningen. Som hjälper till att bestämma hela tavlans karaktär. I vårt sortiment hittar du allt från moderna fotoramar till rustika träramar och varianter i vintage- och retrostil. Något för alla smaker, helt enkelt.

En stor del av vårt utbud av ramar, posters och speglar har även en skandinavisk touch. Som svenskt företag är vi möjligtvis inte helt opartiska – men kan man egentligen annat än att älska skandinavisk stil och design? Enkelheten. Finessen. Mötet mellan funktion och snygg design.

Som experter på ramar har vi givetvis även en egen ramverkstad, där vi kan vi tillverka måttbeställda ramar och passepartouter – helt efter kundernas önskemål. På så vis kan vi se till att du som kund alltid hittar det du söker.

Förutom ett brett utbud av ramar erbjuder vi även passepartouter i en mängd olika nyanser, vackra prints, klassiska och traditionella speglar samt personliga fotoalbum. Allt för att du ska kunna uppnå den rätta känslan i hemmets alla rum.

BRETT – MEN NOGA UTVALT – SORTIMENT

Vi strävar alltid efter att göra saker med finess. Och med ett enormt utbud är det lätt att tro att urvalet inte sker på ett noggrant sätt. Men så är inte fallet. Vi väljer både varumärken och produktartiklar med stor omsorg och är alltid lyhörda för vad våra kunder efterfrågar.

När vi säger att vi har något för alla stilar och smaker, menar vi det verkligen. Men det är inte alltid bara stilen och smaken som styr valen. Det som är oväsentligt för en kund kan vara helt avgörande för en annan. För vissa är materialet det viktigaste – för andra tillverkningslandet.

Därför strävar vi efter att kunna erbjuda tavelramar – och annan vägghängd inredning – för alla stilar, alla plånböcker och alla preferenser.

För oss är det viktigt att varje kund, varje person som besöker vår e-butik eller någon av våra fysiska butiker, ska få en positiv upplevelse i alla bemärkelser. Vare sig det handlar om utbudet, enkelheten att hitta det du söker, kontakten med vår kundtjänst – eller bara i sökandet efter inspiration – vill vi leverera. Välkommen till BGA.SE!

Kundtjänst – Låt oss hjälpa till
Om du har svårt att hitta det du söker så hjälper vi gärna till. Vår kundtjänst tar varmt emot dina frågor via telefon vardagar 8.00-18.00. Vårt telefonnummer är 010-10 14 930.

Du kan även nå oss på vår chatt, där du snabbt och enkelt kan få den hjälp du behöver.
Vi finns tillgängliga på chatten:
Måndagar - Torsdagar: 08:00 - 23:00 (Stängt mellan 19:00 - 19:30)
Fredagar: 08:00 - 18:00
Söndagar: 14:30 - 23:00 (Stängt mellan 19:00 - 19:30)

Inte bara en e-butik
Förutom den sida du befinner dig på just nu hittar du mer information om våra övriga tjänster på följande sidor:
BGA Fotocenter – Framkallning och förstoringar av bilder
BGA Videoproduktion - Överföring av smalfilm, videoband & dia till DVD

Bolagsfakta – Huvudkontor
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle

Organisationsnummer: 556790-9204
Bankgiro: 499-1683
VD: Björn Andersson