Om oss

BGA Group AB är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade 1993. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge. Vårt fokus ligger på allt du kan ha på dina väggar som tavelramar, speglar och posters. Butiken du är inne i nu har funnits sedan 31 december 2012 och vi har sedan starten haft över 200 000 kunder vilket vi är otroligt glada för. Vad våra kunder tycker om oss kan du läsa om här. Vill du läsa lite mer om vår historia kan du titta här.

Vi på BGA älskar allt som har med ramar och album att göra. Vår målsättning är att ha ett otroligt brett sortiment där du som kund alltid hittar vad du söker, oavsett om det gäller en blå ram i en ovanlig storlek eller en helt vanlig fotoram i standardstorlek.

I vårt sortiment har vi över 20 000 produkter med fokus på fotoalbum, fotoramar. och posters. Dessutom har vi en egen ramverkstad där vi tillverkar måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått. Det gör att vi vågar lova att vi har något för alla smaker och stilar.

Stora delar av vårt sortiment hittar du även lokalt i våra 9 butiker så du kan klämma och känna innan du handlar. Det som inte finns hemma i din lokala BGA butiker beställer vi gärna hem. När du hämtar ut dina varor i våra butiker så kan vi även hjälpa dig att montera dina bilder mot en mindre avgift.

bgafotobutik.se har blivit bga.se
För att bättre spegla vårt sortiment har vi under 2019 bytt namn från BGA Fotobutik till BGA.SE. Anledningen till namnbytet är att vi har ett mycket bredare sortiment än när vi startade och vårt namn inte riktigt passade vår nuvarande inriktning.

Inte bara Sverige
Vår e-handel riktar sig idag inte bara mot Sverige utan vi säljer även mot Danmark, FinlandNorgeNederländerna, Belgien, Österrike, Tyskland och Irland på våra systerbutiker. För dig som kund innebär det att vi kan lägga ännu mer tid på att ta in massor med fina produkter och ha ett ännu bredare sortiment.

Eget centrallager = Snabba leveranser
I våra lokaler på 7000 kvm i centrala Gävle har vi samlat både administration och lager. I vårt rymliga lager finns totalt över 300 000 artiklar vilket gör att vi kan hålla snabba leveranser när du beställer från oss.

Kundtjänst - Låt oss hjälpa till
Om du har svårt att hitta det du söker så hjälper vi gärna till. Vår kundtjänst har öppet vardagar 8.00 - 18.00 och är bara ett telefonsamtal bort. Vårt telefonnummer är 010-10 14 930. Vi har även en populär chattfunktion där vi snabbt och enkelt hjälper dig med dina frågor.

Inte bara en e-butik
Förutom den sida du befinner dig på just nu hittar du mer information om våra övriga tjänster på följande sidor:
BGA Fotocenter - Framkallning och förstoringar av bilder
BGA Videoproduktion - Överföring av smalfilm, videoband & dia till DVD

Bolagsfakta - Huvudkontor
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle

Organisationsnummer: 556790-9204
Bankgiro: 499-1683
VD: Björn Andersson

Bilder från vårt lager