Om oss

BGA hjälper dig att definiera ditt hem

Ett hem är något som definieras av människorna som bor där. Vars karaktär speglas av de som sätter sin personliga prägel på interiören och känslan. Skratten mellan väggarna – men också de val av inredning som placeras och mot väggarna. Ett hem är en kuliss där en stor del av livet utspelar sig. En viktig plats – förmodligen den allra viktigaste – för dig.

På BGA vill vi hjälpa dig att definiera ditt hem. Med inredning som verktyg kan du skapa ett stilfullt och funktionellt hem att leva och trivas i. Ett hem som visar vem du är, och som välkomnar dig i sin varma, mjuka famn när du kommer innanför dörren. Du definierar ditt hem – vi tillhandahåller verktygen (det vill säga inredningen)!

Från Gävle – mot Europa och resten av världen

BGA har gått från att 1993 vara det lilla, lokala familjeföretaget i Gävle, till att idag vara en framgångsrik e-handel som växer i explosionsartad takt och etableras i fler och fler europeiska länder. Utbudet av inredning växer också så att det (nästan bokstavligen) knakar. Våra lagerutrymmen utökas ständigt för att kunna inrymma alla nya fantastiska produktartiklar vi upptäcker och vill kunna erbjuda våra kunder.

För mer information om BGAs historia fram till idag -klicka här-

Fokus på skandinavisk inredningsstil

Som svenskt företag är vi möjligtvis inte helt opartiska – men kan man egentligen annat än att älska skandinavisk inredning och design? Enkelheten. Finessen. Mötet mellan funktion och snygg design. Av dessa anledningar består en stor del av vårt utbud av inredning med en skandinavisk touch.

I sortimentet hittar du allt från vägghängd inredning som snygga ramar, posters och speglar till gedigna möbler som bord och hyllor. Du hittar också massvis av de där inredningsdetaljerna som gör hemmet ännu mer definierat och personligt, som snygga fotoalbum och underbara textilier

Brett – men noga utvalt – sortiment

Precis som i den skandinaviska inredningsfilosofin vill vi göra saker med finess. Och med ett enormt utbud är det lätt att tro att urvalet inte sker på ett noggrant sätt. Men så är inte fallet. Vi väljer både varumärken och produktartiklar med stor omsorg och är alltid lyhörda för vad våra kunder efterfrågar.

Inredning för alla

När vi säger att vi har något för alla stilar och smaker, menar vi det verkligen. Men det är inte alltid bara stilen och smaken som styr valen. Det som är oväsentligt för en kund kan vara helt avgörande för en annan. För vissa är materialet det viktigaste – för andra tillverkningslandet.

Därför strävar vi efter att kunna erbjuda produkter för alla stilar, alla plånböcker och alla preferenser. Inredning för alla, helt enkelt.

För oss är det viktigt att varje kund, varje person som besöker vår e-butik eller någon av våra fysiska butiker, ska få en positiv upplevelse i alla bemärkelser. Vare sig det handlar om utbudet, enkelheten att hitta det du söker, kontakten med vår kundtjänst – eller bara i sökandet efter inspiration – vill vi leverera. Välkommen till BGA.SE!

Kundtjänst - Låt oss hjälpa till
Om du har svårt att hitta det du söker så hjälper vi gärna till. Vår kundtjänst har öppet vardagar 8.00 - 18.00 och är bara ett telefonsamtal bort. Vårt telefonnummer är 010-10 14 930. Vi har även en populär chattfunktion där vi snabbt och enkelt hjälper dig med dina frågor.

Inte bara en e-butik
Förutom den sida du befinner dig på just nu hittar du mer information om våra övriga tjänster på följande sidor:
BGA Fotocenter - Framkallning och förstoringar av bilder
BGA Videoproduktion - Överföring av smalfilm, videoband & dia till DVD

Bolagsfakta - Huvudkontor
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle

Organisationsnummer: 556790-9204
Bankgiro: 499-1683
VD: Björn Andersson