Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar - 11x14 inches (27,94x35,56 cm)

Behöver du en 11x14 inches ram så ska du ta dig en titt på vårt utbud nedan. Kanske har du en bild från en utlandsresa som är i exakt denna storlek? Då är det bara att välja ut en av de fotoramar vi har att erbjuda. Välj en som gör din bild rättvisa, vare sig det blir en i silver, svart, vitt eller något annat.

Har du en bild i 14x11 inches? Alla våra ramar kan användas även i liggande format.

5 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Fotoramar 11x14 inches

Om du är ute efter en ram i storleken 11x14 inches så är detta rätt plats för dig. Vi har ett flertal olika att välja mellan, så du kommer att hitta en som passar just ditt motiv helt utan problem.

Vi brukar tipsa om att ni ska tänka på att ramen ska passa både motivet i sig och inredningen i det rum den ska placeras i. Det är lätt att hitta en ram som passar motivet, men passar den även rummet? Om inte så kanske man kan tänka sig att placera ramen i ett annat rum, eller så kanske man kan köpa en annan ram. Man ska inte låta motivet hamna i en ram som inte gör det rättvisa!

Svart, vitt eller något annat?

Ja, vilken färg blir det som du faller extra mycket för? Vilken färg är det som kommer att lyfta ditt favoritmotiv till oanade höjder? Är det en ram i svart? En i silver? En vit? Det är bara för dig att välja den som just du faller för. Om du ska blanda flera ramar i 11x14 inches på samma vägg så är det kul att mixa lite så att det är olika färger bredvid varandra, så tänk på det!

Ibland vill man att ramen ska vara i fokus och ibland vill man att motivet ska vara i fokus. Andra gånger är det på det viset att man vill ha både motiv och ram i fokus. Välj hur du vill ha det innan du väljer ram och sedan är det bara att utgå från det medan du letar upp den ram i 11x14 inches som är den bästa för dig.

Det kan aldrig bli för mycket av vackra motiv i fina ramar!

Ofta är det så att man har många motiv som man tycker om. Som tur är så har trenden med tavelväggar gjort att fler och fler vågar ha mer på väggarna, trots att det kanske inte ens matchar exakt med resten av inredningen. Detta är positivt då det innebär att det blir en mer personlig touch i hem idag. Vi tycker att det är jättekul och vi märker också hur ni kunder vågar köpa fler ramar, ramar som inte matchar och ramar i olika färger och stilar.

Har du ett flertal olika fina motiv från resor och semestrar i länder där man använder inches istället för centimeter så kommer du att kunna välja ut en mängd vackra och praktiska ramar från vårt utbud. Det är bara att kolla runt, mäta sina motiv och köpa de ramar i 11x14 inches man gillar mest plus ramar i andra storlekar för andra motiv.