Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 30x90 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 30x90 cm. Hitta din favoritram idag!

20 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 30x90 cm

Har du lyckats fånga ett vackert ögonblick i panorama-format eller gillar du känslan som skapas i ett rum när du sätter upp flera avlånga bilder intill varandra? Våra tjusiga fotoramar med måtten 30x90 cm gör dina bilder extra iögonfallande! Välj mellan de stilrena färgerna guld, silver, svart och vit. Som med alla våra fotoramar finns dessa snygga ramar i flera olika material såsom komposit, plast och trä. Givetvis finner du såväl enkla, raka fotoramar som ramar med klassiska profiler. För dig som gillar ramar som drar åt sig uppmärksamhet har vi även mer pampiga varianter. Eftersom vi har Nordens största utbud av fotoramar kan du vara säker på att du hittar den rätta ramen med måtten 30x90 cm.

Vi vet alla att en bild säger mer än tusen ord och att en snyggt inramad bild kommunicerar ännu mer! Avlånga motiv tillför en spännande känsla till ditt hem och förtjänar att framhävas med snygga ramar. Våra ramar i formatet 30x90 cm passar perfekt såväl för panoramafoton som för lodräta motiv. Vad sägs till exempel om att rama in det mäktiga landskapet som du fick turen att skåda under bergsvandringen eller de höga solrosorna som stolt svajade i trädgården i somras?

Ett smalt väggparti blir fint med en ensam ram i 30x90 cm. Väljer du att rama in flera avlånga foton eller affischer och placera dem tillsammans blir intrycket allra snyggast med fotoramar i samma färg. Varför inte välja flera sammanhängande motiv som tillsammans blir till en spännande tavelvägg? Ett annat alternativ är att kombinera motiv som skiljer sig från varandra, skapar kontrast och tillför en dynamisk känsla. Välj ramar med måtten 30x90 cm som går i svart eller vitt för att enkelt matcha din övriga inredning. För en extra lyxig känsla – kör på ramar som skimrar i guld eller silver! Vårt stora sortiment inkluderar något för alla hem och smaker.

Bär du på frågor och funderingar om våra fotoramar i 30x90 cm? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir riktigt nöjd med ditt köp.