Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 30x90 cm

Här hittar du de perfekta ramarna till panoramabilder. Du kan välja mellan olika färger, material, glastyper och blankhet – allt för att du ska kunna hitta en tavelram som förgyller just ditt favoritmotiv.

Det spelar ingen roll om du vill ha bilden i liggande panoramaformat i 90x30 cm, eller om du vill ha ett långsmalt motiv på höjden i 30x90 cm – våra fotoramar passar i båda format.

Ta dig en titt nedan för att välja ut din ram. Blir det en enkel i vitt, en lite mer ”crazy” i guld? Något mittemellan? Det vet bara du.

19 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 30x90 cm

Har du lyckats fånga ett vackert ögonblick i panorama-format eller gillar du känslan som skapas i ett rum när du sätter upp flera avlånga bilder intill varandra? Våra tjusiga fotoramar med måtten 30x90 cm gör dina bilder extra iögonfallande! Välj mellan de stilrena färgerna guld, silver, svart och vit. Som med alla våra fotoramar finns dessa snygga ramar i flera olika material såsom komposit, plast och trä. Givetvis finner du såväl enkla, raka fotoramar som ramar med klassiska profiler. För dig som gillar ramar som drar åt sig uppmärksamhet har vi även mer pampiga varianter. Eftersom vi har Nordens största utbud av fotoramar kan du vara säker på att du hittar den rätta ramen med måtten 30x90 cm.

Vi vet alla att en bild säger mer än tusen ord och att en snyggt inramad bild kommunicerar ännu mer! Avlånga motiv tillför en spännande känsla till ditt hem och förtjänar att framhävas med snygga ramar. Våra ramar i formatet 30x90 cm passar perfekt såväl för panoramafoton som för lodräta motiv. Vad sägs till exempel om att rama in det mäktiga landskapet som du fick turen att skåda under bergsvandringen eller de höga solrosorna som stolt svajade i trädgården i somras?

Ett smalt väggparti blir fint med en ensam ram i 30x90 cm. Väljer du att rama in flera avlånga foton eller affischer och placera dem tillsammans blir intrycket allra snyggast med fotoramar i samma färg. Varför inte välja flera sammanhängande motiv som tillsammans blir till en spännande tavelvägg? Ett annat alternativ är att kombinera motiv som skiljer sig från varandra, skapar kontrast och tillför en dynamisk känsla. Välj ramar med måtten 30x90 cm som går i svart eller vitt för att enkelt matcha din övriga inredning. För en extra lyxig känsla – kör på ramar som skimrar i guld eller silver! Vårt stora sortiment inkluderar något för alla hem och smaker.

Bär du på frågor och funderingar om våra fotoramar i 30x90 cm? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir riktigt nöjd med ditt köp.