Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

10% rabatt på ramar. Kod: FRAME10

Tesa - Justerbar självhäftande spik för alla typer av väggar (max 2x2kg)

99 kr

Lagerstatus: Finns i lager |

En tesa® justerbar 2 kg självhäftande spik för alla typer av underlag, så som tapet och puts kan, som namnet anger, klara upp till 2 kg (eller 4 kg om du använder två spikar till samma tavla). De passar perfekt för känsliga och strukturerade inomhusytor och det går snabbt och enkelt att hänga upp och rikta in föremål utan plan baksida, såsom dekorationer och tavlor, utan att skada dina ytor. Tack vare Powerstrips®-tekniken är de superenkla att använda och tas enkelt bort utan att lämna spår – och du kan till och med återanvända dem med en ny självhäftande remsa.

Passar till alla ramar i storlekar upptill 60x80 cm. Vid större storlekar än 50x70 cm rekommenderar vi endast om ramen har plexiglas istället för vanligt glas.

OBS: Otroligt viktigt att göra exakt enligt medföljande instruktioner för en lång hållbarhet

Bra att veta

  • Maxvikt: 2kg per skruv (På större tavlor kan du använda 2st)
  • Antal per förpackning: 2 st

 

Skriv en recension

Frvnansvrt smidig! (2019-05-16)
Hade tre tavlor som jag ville ha bredvid varandra i samma hjd. Jag behvde inte inte alls tnka p att krokarna skulle sitta i exakt samma hjd utan kunde ltt reglera hjden p kroken nr den sitter p vggen s ramarna sitter rakt. Snabbt och enkelt att stta fast kroken p vggen. Kommer numer alltid anvnda dessa!

Art.nr: 51026792