Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Fotoramar 84,1x118,9 cm (A0)

Här hittar du alla ramar som passar bilder i A0 format (84,1x118,9 cm).

19 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ram 84,1x118,9 cm (A0)

Det här kan ju kanske låta lite märkligt. När vill man egentligen ha en ram med exakt måttet 84,1x118,9 cm? Det kan vi tala om för dig! När man har ett motiv i pappersformatet A0. Vi vet att det kan vara lite knepigt att hitta ramar i detta format, och eftersom vi vill kunna möta så många önskemål och behov som över huvud taget är möjligt, innehåller vårt sortiment naturligtvis ett antal ramar i detta format.

Du kan välja mellan hela fem färger på ramen (svart, vit, guld, silver eller trä) – allt för att du ska hitta den perfekta ramen för ditt motiv. Med en ram i guld eller silver, ger du tavlan ett lite lyxigt utseende, och motivet kan få sig en extra skjuts. Trä förstärker en naturlig känsla, och associeras ju ofta med den skandinaviska inredningsstilen. En svart ram drar ögonen till sig, medan en vit ofta uppfattas som rätt diskret och den stjäl heller inte uppmärksamheten från motivet.

Våra fotoramar 84,1x118,9 cm finns i tre olika material; trä, komposit eller aluminium – alla med sina unika egenskaper och fördelar.

Fundera på vilken effekt du vill att ramen ska ha, och titta runt bland de olika produkterna i sortimentet.

Matt, högblank eller mittemellan?

En annan sak, utöver färgen, som påverkar vilket intryck ramen ger är blankheten. När du väljer ram, får du också välja om du vill ha en med matt yta, blank eller högblank. Våra matta ramar finns i samtliga färger (svart, vitt, guld, silver och trä); våra blanka ramar finns i guld och silver, och slutligen om du är sugen på en högblank ram så har du att välja mellan svart och silver.

Stående eller liggande format?

Nu när du har valt färg på din fotoram, och även blankhet på den, tänker du kanske ”nej, inte ett val till!”? Och den goda nyheten är att när det gäller stående eller liggande format, så behöver du faktiskt inte välja. Våra ramar är nämligen tillverkade för att kunna hängas både i stående och liggande format. Om du vill, är det med andra ord fritt fram att ena dagen använda ramen till ett stående motiv, för att nästa dag byta ut den till ett liggande. För visst kan det vara skönt att ha valfriheten och att kunna ändra motiv efter behov?

Ett litet tips vi vill slänga med på vägen, i synnerhet om du planerar att byta motiv ofta i dina ramar, är att investera i ett par tunna bomullsvantar. Med hjälp av dessa undviker du att få irriterande fingeravtryck på tavlan – något som är näst intill ofrånkomligt när nu placerar motivet i ramen, samt hänger upp tavlan på väggen. Det är betydligt lättare att undvika uppkomsten av avtryck och små repor, med hjälp av bomullsvantarna, än att försöka åtgärda dem i efterhand. Våra vantar finns för både små och stora tassar – från XS till XXL – så att alla ska kunna dra nytta av dem.