Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 56x71 cm

Här nedan har vi samlat alla våra 56x71 cm ramar. Vi har dem i olika stilar så att alla ska kunna hitta rätt. Det kanske blir en i silver med bred list? En svart med smal list? Något mittemellan? Det vet bara du.

Alla våra ramar kan även användas i liggande format – de passar alltså även alla dina motiv i 71x56 cm.

20 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 56x71 cm

Här hittar du alla våra fotoramar med måttet 56x71 cm. Som du kan se, erbjuder vi fotoramar 56x71 i flera olika stilar och färger, för att det ska finnas något för alla.

Hör du till dem som gillar vitt, och föredrar en vit fotoram för att låta motivet få odelad uppmärksamhet? Eller föredrar du en fotoram i svart, som skapar en skarpare kontrast? Förutom svarta och vita fotoramar, finns i vårt sortiment även ramar i brunt, guld, silver och trä.

Om du har flera motiv som du vill rama in – varför inte köpa flera ramar i olika färger? Svart och vitt är ju klassiker, men testa gärna att kombinera efter eget tycke och smak. Varför inte sätta en glammig prägel på ditt hem, med fotoramar i guld och silver?

Med eller utan passepartout?

Ett enkelt sätt att framhäva motivet ytterligare, och att få det att verkligen komma till sin rätt, är att använda en passepartout. På så sätt får motivet en dubbel inramning, vilket blir både snyggt och stilfullt. För fotoramar 56x71 finns i vårt sortiment en fin vit passepartout, tillverkad i syrafritt papper (som förhindrar att den ändrar färg med tiden), och med en snyggt snedskuren innerkant.

Testa själv att använda ditt motiv med eller utan passepartout – du kommer att se vilken stor skillnad det gör!

Kanske en tavelvägg?

Du har väl inte missat vad en tavelvägg är? Du kanske har sett dem, men inte funderat över att de skulle ha ett namn? Det är helt enkelt när man använder sig av ramar i olika storlekar och stilar, och låter tavlorna tillsammans bilda en snygg enhet. På så sätt kommer tavlorna tillsammans att utgöra en sorts bild, istället för varje tavla var för sig. Det finns inga direkta regler och riktlinjer för hur en tavelvägg ska se ut – allt handlar om vad du själv tycker är snyggt.

Kombinera gärna tavlor i stående och liggande format, och testa att använda olika färger på ramarna.

Väljer du samma färg på alla ramar, skapar du istället ett mer harmoniskt och stilrent intryck. Det kan exempelvis bli riktigt effektfullt att rama in svartvita bilder i svarta eller vita ramar. Här kan du hitta inspiration och idéer till din tavelvägg.

Vad sägs om en poster?

Har du redan motivet som du vill rama in klart för dig? Kanske är det en uppförstoring av ett foto som du själv har tagit, eller ett eget konstverk? Eller är det kanske så att du har bestämt dig för att du vill pryda dina väggar med tavlor, men inte har något passande motiv? Då kan vi rekommendera att du gör ett besök i vår avdelning för posters. Här hittar du massor med motiv, både i liggande och stående format – allt från fotografier till illustrationer. För att passa våra fotoramar 56x71 rekommenderar vi en poster i storleken 50x70 cm, tillsammans med en passepartout. Blir det en svartvit ballerina som kommer att få förgylla ditt hem, eller en prunkande regnskog? Det vet bara du.