Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 12x12 cm

En kvadratisk ram är en inredningsdetalj som gör rummet både roligt och unikt. Är du ute efter en fotoram till ett motiv i 12x12 cm så ska du ta dig en titt i vårt utbud nedan – vi har nämligen många att välja mellan.

Kanske vill du ha en svart ram med bred list? En vit? Är det kanske en i guld som fångar din blick? Det är det bara du som vet.

38 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 12 * 12 cm

Här har vi samlat alla våra fyrkantiga fotoramar som passar bilder i storleken 12x12 cm. Fyrkantiga ramar passar utmärkt både hängandes på väggen och ståendes på ett bord eller en hylla. De är dessutom optimala för den personliga fotoväggen. Köp ett gäng ramar i olika storlekar och format och skapa din alldeles egna fotovägg med alla dina favoritminnen samlade på ett och samma ställe. Perfekt projekt för den kreative!

Hitta din favoritram

I vårt sortiment hittar du allt från klassiska vita ramar till lyxiga fotoramar i guld och silver. En ram kan göra stor skillnad för din inredning samt lyfta fram dina bilder lite extra. Kika in i vårt sortiment och hitta dina personliga favoriter.

Oavsett om du letar efter en enkel fotoram som låter bilden stå i centrum eller en mer exklusiv ram som lyfter fram det bästa ur bilden så hittar du den hos oss. Vårt mål är att kunna erbjuda alla våra kunder det de letar efter. Därför har vi ett utmärkt utbud av ramar i olika färger och stilar i sortimentet ovan. Ta dig tid att bläddra igenom våra ramar, jämför dem med varandra och hitta just din favorit.

Hitta din favoritram