Guldspeglar

(114)

Guldspeglar är en inredningsdetalj som lyfter alla hem. Vårt utbud inkluderar allt från stilrena varianter till mer retroinspirerade och kitschiga varianter – allt för att du ska kunna hitta exakt rätt guldspegel för ditt hem.

Vill du ha en liten guldspegel? En mellanstor? Kanske en riktigt stor? Du hittar alla storlekar här hos oss – ta dig en titt nedan och välj ut din favorit.

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 114 produkter
  Visar 1 - 100 av 114 produkter

  Guldspeglar en snygg inredningsdetalj

  Läcker guldspegelSpeglar är en mycket bra inredningsdetalj som kan lyfta hemmet till oanade höjder på ett kick! Med rätt spegel i rätt rum så blir rummet genast snyggare och dessutom kan man enkelt skapa illusioner i ett rum med hjälp av en spegel. Våra guldspeglar passar in i alla hem, vare sig man är ute efter något lite mer stilrent eller något som går mer åt det kitschiga hållet.

  Det är kul att bryta av ett annars stilrent hem med en rolig guldspegel. Oavsett vilken stil man är ute efter så finns det här hos oss! Du kan med andra ord hitta både mer enkla varianter och mer maffiga, så det är helt upp till dig.

  Mixa speglar med ramar

  Guldspeglar är perfekt att mixa med guldramar och då vi säljer även det så kan du köpa både och här hos oss. Det blir naturligtvis jättefint med olika gulddetaljer på en och samma vägg. Det blir också snyggt att ha guldspeglar och guldramar i ett helt rum på flera olika väggar. Testa så får du se vad snyggt det blir!

  När det kommer till gulddetaljer och i allmänhet och guldspeglar i synnerhet så passar de på alla typer av väggar. Om man har mycket vitt hemma så är det jättefint med något i guld och om man har mer färger så passar det även då väldigt bra.

  Man kan enkelt flytta runt inredningsgrejer som speglar, så om det är så att man inte tycker att den man köpt där man tänkt ha den så passar den utan tvekan på en annan plats! Det är ett bra knep att testa sig fram lite och flytta runt inredningsgrejer, för då kan man förnya snabbt och enkelt!

  Gå utanför sin comfort zone

  Tillhör du dem som tänker mycket i svart och vitt när det kommer till inredning? Då har vi ett tips till dig och det är att våga dig utanför din comfort zone, vare sig det är med en av våra guldspeglar, silverspeglar eller roliga posters. Det blir så mycket roligare hemma när det händer lite vad gäller färg och form och vi är glada över att vi kan erbjuda er just det!

  Kör på en modern variant, eller gör som så att du testar en som har lite mer vintage-känsla. Vilket du än väljer så kommer det garanterat att bli coolt hemma om du köper en av våra läckra speglar. Det är bara att välja den som passar just dig och ditt hem bäst och köra på!