Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Coffee Table Photo Album

Här har vi samlat alla snygga och trendiga Coffee Table Album från Printworks som snabbt blivit en favorit här hos oss!
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

A Coffee Table Album

Med ”A Coffee Table Photo Album” har Printworks verkligen lyckats med att leverera på alla plan! Dessa fotoalbum är både stilrena, ursnygga och påhittiga! Vi gillar dessa album skarpt och det vet vi att även ni kommer att göra!

Detta är fotoalbum när de är som bäst, det är ingen tvekan om den saken. Det allra bästa är att de inte bara valt att kalla dessa album för ”coffee table ”-album, de har verkligen sett till så att de är passande just för det syftet!

Dessa fotoalbum finns i olika varianter, men de går alla under samma beskrivning, alltså ”A Coffee Table Photo Album”. Vill man så kan man samla dem allihop! Då det är olika färger på dessa fotoalbum skulle man kunna tänka sig att de skär sig mot varandra. Så är naturligtvis inte fallet! Printworks, som för övrigt är ett svenskt designföretag, har naturligtvis sett till att fixa det så att färgerna passar perfekt med varandra!

Man kan välja mellan exempelvis rosa, grått med mera och alla olika fotoalbum är till för olika typer av foton. Bland annat kan man köpa ”Good Times”, ”Friends and Things”, ”Family etc.” eller ”Blast from the Past”. Ja, ni ser ju! Klockrena och helt fabulösa fotoalbum är det som gäller!

3 st Coffee Table Album

Spana in bilderna vi har här så att ni ser både utsidan, insidan samt exempel på hur det ser ut när man lagt några olika av dessa fotoalbum ovanpå varandra på ett bord. Det är så snyggt att man inte kan värja sig! Detta är definitivt den typen av fotoalbum som skapar ett rejält ha-begär och enligt oss är det bara att shoppa loss! De är så snygga tillsammans att man inte vill separera dem!

Detta är riktigt lyxiga album som passar för alla favoritbilder man har. Det bästa är att man kan dela upp bilderna utifrån de olika typerna av album som vi nämnde ovan. Det är ju superfint att ha ett album med vänner, ett med familjen och så vidare. Det blir faktiskt inte bättre än såhär!

Förhoppningsvis kommer dessa ursnygga album att få dig att faktiskt ta tag i att låta bilderna som ligger i telefonen komma fram i fysisk form och in i ett luxuöst fotoalbum. Om inte dessa godingar till fotoalbum får dig att göra det så vet vi inte vad som krävs, så läckra är de!