Coffee Table Photo Album

(50)

Hur digital vår värld än blir så kommer nog fysiska foton aldrig gå ur tiden! Ett tidlöst Coffe Table Photo Album är det perfekta sättet för att förvara dina allra käraste minnen. Det är ett fotoalbum designat som den sofistikerade inredningsdetaljen Coffee Table Book. Resultatet blir en snygg inredningsdetalj fylld med dina egna fotoberättelser. Den snygga och trendiga designen gör att dessa fotoalbum funkar lika bra som en stilfull inredningsdetalj.

Kanske vill du ha ett pastellfärgat Coffee Table Photo Album med ett hawaiianskt tryckt? Eller en mer stilren design med ett slagkraftigt texttryck på engelska? Välkommen till vårt sortiment av trendiga och snygga Coffee Table Albums!

Albumfärg
Antal sidor
Färg på albumbladen
Storlek albumblad (BreddxHöjd)
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
Material pärmar
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Albumfärg
  • Antal sidor
  • Färg på albumbladen
  • Storlek albumblad (BreddxHöjd)
  • Yttermått (Bredd x Höjd x ...
  • Material pärmar
  • Pris
  Visar 50 produkter
  Visar 50 produkter

  COFFEE TABLE PHOTO ALBUM - TRENDIG FÖRVARING AV DINA BÄSTA MINNEN

  Vi lever i en digital värld som ger oss stora möjligheter att enkelt dokumentera allt vi gör i bilder. Låt inte dessa minnen fastna i ett moln någonstans eller en mapp på datorn –framkalla dina bilder och förvara dom i ett snyggt Coffee Table Photo Album! Ett fotoalbum med fysiska foton är något som aldrig kommer gå ur tiden. Att enkelt kunna se tillbaka och bläddra bland fina minnen – det är en tidlöst härlig känsla. Dessa trendiga fotoalbum är en uppgradering av de traditionella fotoalbumen eftersom de är designad som en Coffee Table Book – något som blivit en sofistikerad och populär inredningsdetalj. Resultatet är en Coffee Table Book fylld med dina egna fotoberättelser. Dessa fotoalbum är med andra ord perfekta för det moderna hemmet! Förutom att de ger dig möjligheten att enkelt förvara dina finaste fotominnen så blir de också något som fångar ögat i ditt hem, och du kan använda dem till mer än bara foton.

  MYCKET MER ÄN BARA ETT FOTOALBUM – FIN INREDNING

  Coffee Table Albums är utformade som lyxiga textilklädda askar med meningsfulla texttryck och finns i flera olika färger. Det innebär att du enkelt kan hitta just det fotoalbum som passar ditt hem och det innehåll som du vill förvara i ditt Coffee Table Photo Album. Kanske vill du fylla din Coffee Table Album med härliga bilder från en resa som får dig att minnas tillbaka till soliga varma stränder eller minnas en känsla av storstadspuls? Eller vill du kanske fylla ditt album med fina bilder från första bebistiden, eller med bilder från minnesvärda stunder med nära och kära – oavsett vad så kan vi lova att vi har ett album som passar för dig! Kanske passar ett fotoalbum med ett trendigt och tufft textryck, eller kanske ett i en mer stilren design?

  Dessutom kan Coffee Table Photo Albums tack vare dess snygga och trendiga design användas till så mycket mer än bara foton! För dig som vill går det självklart att använda dessa just som de är – en fin Coffee Table Book! För den som är extra pysslig och kreativ går det att köpa till fler refillsidor i olika färger och använda dessa till egengjorda målningar eller texter, det blir som din egen konstsamling! För den ordningsamme går det också att ta ut refillsidorna och förvara småprylar på ett stilfullt sätt eftersom albumen är designade som en ask. Valmöjligheterna är många och oavsett vad du väljer att fylla eller inte fylla dina Coffee Table Photo Albums med så kan du vara säker på att det blir en fin detalj i ditt hem som kommer att lyfta din inredning. Den trendiga och stilfulla designen passar bra i hemmets alla utrymmen och blir en iögonfallande detalj i bokhyllan, på vardagsrumsbordet eller varför inte i hallen? Extra snyggt blir det dessutom att matcha flera olika album med varandra i hemmet!

  PERFEKT FÖR SCRAPBOOKING – SKAPA TILLSAMMANS

  Att sätta sig ner och ta sig tiden att pyssla, klippa och klistra med bilder kan kännas som en slags terapi. I dessa fotoalbum där du själv klistrar in bilder finns det stort utrymme till att smycka sidorna som du vill – som din egen scrapbook! Kanske vill du kombinera foton i olika storlekar, piffa upp sidorna med klistermärken eller skriva texter med albumpennor i olika kulörer? Vi har många olika tillbehör till fotoalbum och på insidan av dessa är det din egen kreativitet som bestämmer!

  Det kan också vara väldigt roligt att skapa tillsammans med någon annan, till exempel med en partner, kompis eller varför inte hela familjen? Välj ut bilder tillsammans som ni vill framkalla och gör det till ett gemensamt scrapbooking projekt! Ni får spendera kvalitetstid med varandra och skapar nya minnen tillsammans samtidigt som ni dokumenterar äldre!

  DEN PERFEKTA GÅVAN

  Fysiska foton kommer sannerligen alltid att uppskattas, av både äldre som yngre. Dessa snygga fotoalbum är verkligen den perfekta gåvan att ge bort. Vem skulle inte bli glad av en trendig inredningsdetalj som dessutom har en personlig betydelse? Ge bort fotoalbumet som det är eller fyll det med gemensamma minnen! Att samla ihop minnen med någon du håller kär och ge bort en scrapbook som present visar verkligen stor omtanke.

  SNYGGA BILDER – LÅT DEM TA PLATS

  Hederliga fotoalbum kommer nog alltid fortsätta vara populära, speciellt i denna moderna utformning. Förhoppningsvis så gör dessa album att du vill låta dina snygga bilder ta en fysisk form och framkallas. Perfekt tycker vi - foton är till för att få synas, och extra trevligt är det att låta dem få ta plats i ett luxuöst fotoalbum!

  Våra coffee table photo albums är en unik typ av coffee table books, speciellt utformade för att du ska kunna lägga in dina egna bilder och skapa personliga fotoalbum.