Teckningsramar

(5)

Rama in teckningar och andra målningar på ett stilfullt sätt i ditt hem! Kanske är det barnens första teckningar eller en egenmålad tavla som du vill visa upp? I vårt sortiment hittar du olika teckningsramar i över fem modeller att välja på och i olika färger så att du enkelt kan hitta den teckningsram som passar din teckning bäst!

Färg
Bildstorlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Bildstorlek
  • Pris
  Visar 5 produkter
  Visar 5 produkter

  TECKNINGSRAMAR ATT RAMA IN TECKNINGAR OCH MÅLNINGAR I

  Ramar finns det många av och det som är så roligt med det är att alla kan hitta en bra ram som passar ens egen stil. Med teckningsramar så får alla hem med små knoddar en perfekt och praktisk lösning som gör att du kan föreviga dina barns teckningar hemma på väggen! Vi har teckningsramar i A4 svart, A4 vit, A4 trä samt A3 svart och A3 vit. Lätt att hitta det som passar en själv bäst, med andra ord!

  Anledningen till att det är så bra med denna ram i barnfamiljer är att ramen är skapad för barnens teckningar. Hur kul är inte det? En alldeles perfekt skapad ram för detta syfte gör att teckningarna kommer extra mycket till sin rätt. Det är de små teckningarna värda, inte sant?

  Men det är inte bara barnen som drar nytta av dessa teckningsramar. Kanske är det så att du målat en riktigt fin målning själv som du skulle vilja rama in och visa upp hemma på väggen? I vårt sortiment hittar du stilrena och moderna teckningsramar som passar lika bra till de vuxnas målningar som till barnens teckningar för att få ett fint eget konstarkiv i hemmet!

  SNYGG OCH SMART FÖRVARING!

  Dessa ramar är inte bara snygga att titta på, eller ett kanonbra sätt att rama in barnens teckningar, det är även så att ramar står för smart förvaring. Vi vet att det är många av er som håller med när vi säger att det ibland kan vara svårt att veta vart man ska göra av alla fina teckningar barnen gör, inte sant? Så är fallet och det handlar om att det ofta blir en massproduktion där man såklart inte vill kasta något av konstverken.

  Med en teckningsram erbjuds du en perfekt lösning! Det fungerar nämligen på det viset att man kan förvara upp till 50 teckningar inuti själva ramen! Det är en fantastisk lösning som alla som har testat ramarna gillar väldigt mycket. Vi kan garantera att det kommer att falla även dig och din familj i smaken!

  Du kan med hjälp av denna smarta funktion göra på det viset att du bara sätter den nyaste teckningen framför de andra så att de så att säga ligger på varandra. Då har du också ett bra sätt att se på teckningarna ur ett tidsperspektiv, och om du vill kan du enkelt variera mellan olika teckningar så att alla får synas.

  OLIKA STORLEK OCH OLIKA FÄRG FÖR OLIKA HEM

  Som vi nämnde ovan så har vi dessa underbara ramar både i A3 och i A4. Bland teckningsramarna kan du hitta storlekar och olika färger som A4 svart, A4 vit, A4 trä samt A3 svart och A3 vit. Antingen kan man blanda lite, eller så kan man köra på en variant hemma på väggen. De olika storlekarna gör det enkelt att rama in!

  Kanske är det så att du har flera barn så att du vill ha en ram för varje knodd? Det går alldeles utmärkt! Då kan du antingen hänga dem bredvid varandra i köket eller liknande, eller så kan du hänga en Little Davinci, Lil Davinci, eller Lilla Davinci i barnens egna rum.

  Hur du än väljer att placera ramen, eller ramarna, så kommer det att bli en snygg och praktisk lösning! Vissa tycker om A4 medan andra föredrar A3 och detsamma gäller för färgerna. Vissa tycker om svart, andra trä och en tredje grupp tycker att vitt är det snyggaste alternativet. Som tur är så erbjuder vi allihop, så det är bara att välja det som man tycker är snyggast!

  FANTASTISK INREDNINGSDETALJ SOM LYFTER HEMMET TILL NYA HÖJDER!

  Detta är den typen av ram som inte bara fyller sin funktion väl, utan det är även så att det är en ram som lyfter hemmet vad gäller estetik. Med en snygg teckningsram så har man en detalj i hemmet som kommer att ”poppa” ut från väggen på ett sätt som gör att det blir extra kul att vara i det rum där ramen är placerad. Inte dumt att få med det alldeles gratis när man köper en praktisk lösning för barnens teckningar, eller hur?

  Vilket gillar just du? Blir det A4 svart, A4 vit, A4 trä samt A3 svart, eller A3 vit? Blir det en kombination av flera olika? Blir det olika ram till de olika barnen? Det finns många olika valmöjligheter, men en sak är säker och det är att vilket man än väljer så kommer man att ha en detalj i inredningen som gör att hemmet blir maxat vad gäller just det estetiska!

  INTE BARA FÖR TECKNINGAR

  Teckningsramar har fler användningsområden och du behöver inte bara använda de till teckningar, utan du kan även använda ramen till bilder du exempelvis printat ut eller liknande. En grej som är lite kul är att man kan sätta i 50 teckningar, bilder etcetera från början och sedan kan man, om man känner för det, byta ut bilderna varje dag eller med jämna mellanrum. Då placerar man bara den översta längst ner i högen, eller så tar man bort den och byter ut mot nya. Smart, eller hur? Det är perfekt för den som enkelt tröttnar på motiv och tycker om att variera sig i sin inredning. Teckningsramar erbjuder dig en möjlighet att enkelt förnya dina väggar hemma hela tiden så att du inte behöver stirra dig trött på samma tavla dag efter dag, det bästa är att du bara behöver en och samma ram. De flesta teckningsramar i vårt sortiment kan du dessutom öppna framifrån så att du smidigt bara kan byta motiv utan att ta ner tavlan från väggen. Smart, stilfullt och praktiskt tycker vi!