Personliga posters

(182)

Snygga posters med eget tryck är en av våra absoluta favoritprodukter. Varför inte köpa hem en poster till föräldrarna, en affisch med familjens alla förnamn, ett årsplakat med hela familjens födelseår eller en poster med ert bröllopsdatum? Personligt, unikt och snyggt helt enkelt!

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 182 produkter

  Gudmor

  Manufacturer: Personlig poster
  Open 51027019 in admin

  199.90 kr

  Wifi

  Manufacturer: Personlig poster
  Open 51036355 in admin

  199.90 kr

  Gudfar

  Manufacturer: Personlig poster
  Open 51027014 in admin

  199.90 kr
  Visar 1 - 100 av 182 produkter

  Personliga posters - En uppskattad gåva

  Idag finns det många sätt att förgylla hemmet med lite extra kul inredningsdetaljer. Det har blivit mer och mer av den typen av inredning som är inspirerad av DIY och det är såklart kul! Det går snabbt och smidigt att beställa denna typ av produkter. Ofta ska man endast ange namn, text eller liknande och efter det har man en färdig produkt snabbt och smidigt!

  Det är inte bara personliga posters man kan fixa till, utan det är även på det viset att man kan fixa diverse tavlor med mera. Vi har alla varianter, så här kommer du garanterat att hitta rätt! Just nu är det dock personliga posters som står i centrum, så häng med nu så ska vi berätta allt som finns att säga om det!

  Kul present

  När det kommer till denna typ av produkter så är det alltid roligt som present. Det spelar ingen roll om det är morsdag, jul, födelsedag student, dop eller någonting annat. Det är en rolig present oavsett! När man själv kan välja texten så kan man framföra olika budskap. Man kan dels gratulera, man kan hälsa en bebis välkommen till världen, man kan kärleksförklara, dela med sig av ett favorit-citat och mycket, mycket annat.

  Vad man ska komma ihåg när det gäller denna typ av presenter är att man ska passa på att framföra sitt budskap tydligt! Tänk vad mysigt att ge ett vackert citat eller några vackra ord till mamma eller pappa som de kan ha hemma och titta på!

  Att ge bort en personlig poster till en familj som nyss fått in en ny bebis i familjen är även det väldigt trevligt. Ofta är det kul för nyblivna föräldrar att hänga upp fina saker på väggarna i barnrummet, eftersom det skapar en fin och kärleksfull atmosfär i rummet. Självklart vill man gärna vara en del av det!

  Piffig detalj i hemmet

  Nu är det inte endast som present till andra det passar med en personlig poster på väggen, utan det är naturligtvis en lika trevlig present till sig själv! Ibland kan det vara kul att ha några kloka roliga ord framför sig på strategiska platser i hemmet. Kanske är det alltid lika trist att diska? Passa på att sätta upp roliga och peppande personliga posters så att du kan se dem framför dig när du tar hand om disken! Det kommer att bli betydligt roligare då!

  Med snygga ramar och val av rätt färg på texten så kan en poster verkligen piffa upp ett rum, så det är en sådan sak som alla borde ha hemma. Ibland glömmer man bort hur fint man kan göra det på sina väggar och fokuserar på andra inredningsdetaljer. Väggarna är dock riktigt bra att fylla med allsköns vackra, roliga och piffiga saker!

  Om man inte vill rama in sina personliga posters så funkar det självklart lika bra att ha dem utan. Vi har alla olika inredningsstil och smak, så se till att komma ihåg din personliga stil. Det är så väldigt tråkigt om alla har det likadant hemma, så var lite djärv och våga sticka ut!

  Gör hemmet mer personligt

  Med en personlig poster på rätt plats i hemmet så blir humöret bättre och det är ju aldrig fel att inreda sitt hem på ett sätt som höjer ens humör! Det behöver inte vara så stilrent och ”snyggt” alltid, det är kul med lite av varje. Trivsamt blir det oftast när man blandar lite gammalt med nytt, personligt med nytt och fräscht. En poster kan man ha på plats för att skapa den hemtrevliga känslan, så det är bara att komma på en bra och passande text, hänga upp den på väggen och mysa loss!

  Det är toppen att det finns så många olika sätt att göra rummen hemma personliga numera. Idag kan man hitta i princip vad som helst, vilket gör att det blir ännu lättare att sätta den där personliga twisten på sina rum. Det som är extra kul med just den här typen av produkter är att det går att göra dem personliga på så många olika plan.

  Först och främst så är det texten i sig som man ger sin personliga prägel och det är självklart den största delen av hela postern. Sedan tillkommer också en eventuell ram och dessutom så är det många posters som finns i olika färger. Det är alltså inte svårt att få allt man vill ha utan att behöva välja det ena eller det andra.

  Roligt för barnen!

  Den är typen av inredningsdetaljer är alltid kul för de lite större barnen som kan läsa. Med personliga posters hängandes i barnrummet så blir väggarna spännande för barnet, eftersom man kan läsa texten som finns på. Man kan ha lite olika fina posters i barnrummet. Det är klokt att både hänga upp sådana som är fina och sådana som är pedagogiska, för då får man allt i ett.

  Det är alltid kul att använda sig av leksaker och liknande som både är roliga, fina och pedagogiska. Det gör att barnet både lär sig saker och har det roligt samtidigt och det är såklart alltid välkommet!

  Passa på att köpa en rolig personlig poster med barnets namn i en av våra ABC-posters, för då är det inte bara ditt barns namn på posterna, utan hela alfabetet. Det är med andra ord en kanonbra poster för att både lära sig alfabetet och vilka bokstäver som ingår i barnets eget namn.

  Prisvänligt med våra personliga posters

  Med denna typ av inredningsdetaljer är det bra när priset är ganska lågt. Då kan man köpa flera på en gång, eller byta ut dem ofta. Det är ju kul att förnya hemmet då och då och det gör man lättast genom att förnya de mindre sakerna. Det är i de små detaljerna charmen sitter och det är perfekt! Man kan fixa charmen utan att plånboken töms och det är alltid positivt!

  Om det är så att ni inte faller för just de personliga posters som vi säljer så kommer ni garanterat att hitta rätt när ni tar er en titt bland de personliga bröllopstavlor, personliga namntavlor och personliga dop/födelsetavlor som finns i vårt utbud. Det finns en produkt för alla här hos oss!

  Kul tips med personliga posters

  Ibland vill man ge en personlig present till någon utan att kunna komma på vad det skulle kunna vara för typ av present och andra gånger är det så att det är superenkelt att hitta exakt rätt. Detta har inte alltid att göra med hur mycket (eller lite) fantasi man själv har, utan det handlar ofta om situationen.

  Vissa personer har det lättare än vad andra har det när det kommer till att komma på kul presenter, det är bara så det är. För de personer som kan behöva lite hjälp på traven så är våra personliga posters en bra lösning och en stor hjälp.

  Ta vara på möjligheten och spana runt bland våra olika posters. Möjligheten att du hittar det du söker är nämligen mycket stor!

  Perfekt för alla som har ”allt”

  Är det så att du letar efter en present till någon som redan har allt? Då är denna typ av personliga presenter det perfekta valet! Då vi också säljer andra produkter som är bra lämpade för att ge bort till personer som redan har en massa saker så kommer du att kunna hitta rätt här hos oss!

  Utöver att detta är en sådan present som är väl lämpad för personer som har allting så är det även på det viset att en personlig poster passar bra som gåva för att det helt enkelt är kul! Det är alltid roligt med presenter där mottagaren känner att man har tänkt till det lite extra för att skapa en present som är personlig.

  Olika storlekar som kan passa alla

  För att det ska bli lite extra kul med våra personliga posters så är det så att vi har dem i olika storlekar. Detta gör att man kan välja från alltifrån små till stora. Ibland kanske det är så att det känns mer lämpligt med en mindre variant medan andra tillfällen istället kräver en större poster.

  Vissa saker och budskap vill man ”skrika” ut lite mer och då passar en större variant. De budskap man önskar hålla lite lägre nivå på passar bättre tillsammans med en liten storlek och så vidare.

  Det viktiga är att man har möjligheten att välja det som känns bra för den gåva man själv vill ge och det är precis det som vi erbjuder! Vill du kanske köpa fler än en personlig poster på samma gång? Det är enkelt fixat! Det är bara att köpa olika sorter med olika text med mera och ge bort lite av varje.

  Vilken stil har du?

  Hur ska man veta vilken typ av personlig poster som passar? Det är inte så svårt som man först kan tro! Det är bara att hitta en bra och lämplig variant där man får en personlig poster som passar både mottagaren och dig själv!

  Är det så att du har väldigt olik stil från personen som ska få en personlig poster i present? Då är det trevligt att försöka fokusera mer på att ge en poster som kan passa mottagaren, men att ändå se till så att din egen lilla touch finns med.