Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 60x70 cm

Är du ute efter en 60x70 ram? Vi har ett stort antal att välja mellan. Om du vill ha det enkelt och stilrent, eller om du ha en mer svulstig och kitschig ram, spelar inte någon roll. Vi har både olika färger och material, olika glas och listbredd. Vi har helt enkelt något för alla smaker.

Då alla våra tavelramar kan användas i liggande format passar de även till motiv i storleken 70x60 cm.

8 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 60x70 cm

Att hitta rätt ram för rätt bild kan vara både enkelt och svårt. Det beror på vad det är man är ute efter. Ibland vet man exakt vad man vill ha och exakt hur man vill ha det och hittar man då det man söker blir det en fullträff! Här hos oss finns det något för alla, så vi kan garantera en fullträff för er allihop!

Är det så att det är en ram i storleken 60x70 cm du är ute efter så är det bara att välja det och är det istället en annan storlek du är ute efter så har vi det också! Vi har ramar för alla tillfällen och för alla typer av motiv, vilket innebär att det är lätt att hitta något man gillar. Gör som så att du spanar runt lite i vårt utbud för att få inspiration, för det kan vi garantera att vi bjuder på här på vår sajt!

Blanda storlekar

Tycker du att det är kul att blanda olika storlekar på ramar på samma vägg? Då har du kommit helt rätt! Vi har nämligen ramar i alla tänkbara storlekar! Det är inte bara 60x70 cm som gäller i vårt utbud, utan här finns det alltid någon ram i en storlek du vill ha eller behöver till en viss bild.

Att man kan fräscha upp hemmet med nya ramar, posters och andra billiga saker gör att det blir lite roligare för alla. Om det skulle vara så att det skulle krävas att man köpte massa stora dyra möbler varje gång man tröttnade på sin inredning skulle man gå i konkurs ganska snabbt, eller hur? Tur att ni istället kan välja och vraka bland våra grejer där ni får mycket för några hundralappar!

Tycker du att det är snyggt med lite större ramar som 60x70 cm, men inte har en bild i exakt samma storlek? Då kan du klippa till bilden, eller så kan du använda en större ram än själva bilden. Hur du än gör så är det alltid bra att låta inspirationen flöda, för det är då det blir som roligast att inreda!

Gör som så att du passar på att spana runt i vårt utbud efter lite av varje. Vi har nämligen mycket som passar ihop och som kan lyfta hemmet snabbt för en liten penning. Varför endast handla en ram i 60x70 cm när du kan köpa massor av andra storlekar på ramar, poster med mera i en och samma butik? Här hittar du så många läckra produkter och de är onödigt att inte ta vara på allt vi har att erbjuda!